2013. május 26., vasárnap

Hasonmások #8.

Két hét elteltével ismét itt vagyok egy újabb adag hasonmással. Ezúttal kizárólag a Zara kínálatából hoztam szuperebbnél- szuperebb ruhákat meg kiegészítőket, és persze azok pénztárcabarát Ebay-es verzióját. :}


1. Virágos ruha


Világ életemben inkább nadrágos voltam, mint ruhás vagy szoknyás, egészen tavaly nyárig. Akkor ugyanis hirtelen elkezdtek érdekelni ezek a lányosabb ruhadarabok, és sikerült is beszereznem belőlük egy párat. Virágmintás még nincs a készletemben, de már nagyon szeretnék valami szép, igényes darabot, amiben nem úgy nézek ki, mint egy idős nyugdíjas nénike. A Zara weboldalán találtam is egy tetszetős darabot, de az árát most is sokallom egy picit, úgyhogy gyorsan elkezdtem nézelődni Ebay-en is, és nézzétek micsoda gyöngyszemre sikerült rátalálnom. Sokkal jobban tetszik, mint a Zara virágos ruhája, és az ára is sokkal barátibb. 



2. Feltűnő fülbevaló


Úgy tűnik a hangsúlyos, statement nyakláncok helyét kezdik átvenni a feltűnő fülbevalók. Szinte minden üzletben találkozunk ilyen túlméretezett fülikkel, a SIX akciók során nekem is sikerült beszereznem kettőt, de még nem volt alkalmam viselni őket. Én ezekkel valahogy mindig úgy vagyok, hogy másokon tökre bejön egy egyszerű hétköznapi szerelésnél is, magamon viszont túl soknak érzem őket. Minden esetre a Zara és az Ebay {itt hozzá tartozó nyakláncot is tudtok venni} verziója is nagyon tetszik, bár ha az árat nem nézem, nálam egy hangyányival a Zara győzött. 



3. Díszes fejpánt


Pár éve nagy divat volt a hullámos hosszú haj + fejpánt kombináció, de mára {szerintem szerencsére} ez a trend is alábbhagyott. Most viszont a Zara kínálatában ismét lehet kapni ilyen csudi jó kis fejpántot, bár ez egyáltalán nem az a hippis változat, mint a régiek voltak, sokkal inkább alkalminak mondanám. Ha szeretnétek Ti is egy ilyen különleges kiegészítőt, de nem akartok érte majd' 5 ezer forintot kiadni, akkor kukkantástok meg ezt az Ebay-es változatot. Szerintem ez is nagyon szép kis darab, sőt, nekem még jobban is tetszik, mint a Zara verziója.



4. Retro napszemüveg


A Firmoo-s nyereményjátéknál már említettem Nektek, hogy mostanában teljesen odáig vagyok a cicásabb napszemüvegekért. Eddig egyetlen egyet próbáltam a DM-ben, de annak túl világos volt a lencséje, úgyhogy végül nem hoztam el, pedig szerintem egész jól állt. Ez a jobb oldali Ebay-es nekem nagyon bejön, igazi dögös retro napszemüveg, de mivel a fejformámhoz csak nagyon kevés fazon áll jól, próba nélkül nem merem megrendelni. Ha Ti is kedvelitek a különlegesebb darabokat, érdemes vetnetek egy pillantást erre a Zara változatra is. Igaz, hogy ez kicsit férfiasabb fazon, de hosszúkás archoz szerintem nagyon jól passzolna. 



5. Piros ceruzaszoknya


Nemréiben igen erősen elkezdtem érdeklődni a színek - főleg a piros - iránt. Az elmúlt néhány hónapban vettem egy piros, hímzett mintás Zara bokanacit, egy piros pénztárcát, és még az esernyőmet is pirosra cseréltem. Így talán már nem is csoda, hogy egyből megakadt a szemem ezen a csodás piros Zara ceruzaszoknyán. Persze most is egyből nekiálltam keresgélni az Ebay-en hasonló darab után, és elég hamar sikerült is belebotlanom ebbe a jobb oldali narancsba hajló szoknyára. Az ára szerintem teljesen korrekt, és a képek alapján a szabása is elé jónak tűnik, szépen kiemeli a derekat. Mivel egyelőre még biztosan nem tudnám kihasználni, ezért részemről még várat magára, de a biztonság kedvéért elmentettem a wishlistemre.


Mit szóltok az eheti válogatáshoz? Van olyan, mit már korábban is kinéztetek magatoknak ezek közül? Vay esetleg amelyiket már meg is vettétek?


Címkék: , , ,

16 megjegyzés:

Időpont: 2013. május 26. 9:34 , Anonymous kaméleon írta...

A piros szoknya szuper, ha mernék magamnak ebay-ről ruhát rendelni, egy ilyenre biztos lecsapnék :)

 
Időpont: 2013. május 26. 10:01 , Blogger B írta...

Az a ceruzaszoknya tényleg álomszép! Nem kérdés, hogy hazajönne velem. :)

http://absshowcase.blogspot.hu/

 
Időpont: 2013. május 26. 10:04 , Blogger Aviana Rahl írta...

nagyon tetszik ez a válogatás is!!! A piros szoknya és fejdísz árkülönbsége szuper! :)

 
Időpont: 2013. május 26. 10:29 , Blogger Andi írta...

az ebay-es virágos ruha gyönyörű *.*

 
Időpont: 2013. május 26. 16:28 , Blogger Monika írta...

A piros szoknya a kedvencem :) imádom ezeket a posztokat :)

 
Időpont: 2013. május 26. 18:13 , Blogger hkorinna írta...

Az első ruha eBay-es változata nekem is nagyon tetszik. Ezek a díszes, lógós fülbevalók pedig már abszolút levettek a lábamról, én is a SIX-ben szereztem be nemrég a legújabb kedvencemet. :)

 
Időpont: 2013. május 27. 9:45 , Blogger pampuska írta...

:) Megint jókat találtál! A virágos ruci...eszméletlen!!!! :)

 
Időpont: 2013. május 27. 11:12 , Blogger Viki írta...

Én eddig már jó pár ruhát rendeltem magamnak Ebay-ről, és eddig {lekopogom} szerencsére csak néhány pólóval fürödtem be. Általában meg szokták adni a méreteket cm-ben is, és az alapján már nem is annyira nehéz belőni. :}

 
Időpont: 2013. május 27. 11:13 , Blogger Viki írta...

Ugye? :D Nekem is nagyon tetszik, csak egyelőre nem tudnám kihasználni, úgyhogy még várok vele.

 
Időpont: 2013. május 27. 11:14 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy tetszik. :}

 
Időpont: 2013. május 27. 11:14 , Blogger Viki írta...

Jajj, azért én is teljesen odáig vagyok. Csak attól félek, hogy nekem túl rövid lenne, és aztán meg nem hordanám. :/

 
Időpont: 2013. május 27. 11:15 , Blogger Viki írta...

Köszi Monika, örülök, hogy Neked is tetszenek ezek a bejegyzések. :}

 
Időpont: 2013. május 27. 11:18 , Blogger Viki írta...

Én is mindig megcsodálom ezeket a díszesebb fülbevalókat. Már elég sokat be is tettem a wishlistemre, csak még egy párszor végig kell őket nézegetnem, mert ha az összeset megrendelném, ami tetszik, az kész anyagi csőd lenne. :D

 
Időpont: 2013. május 27. 11:19 , Blogger Viki írta...

Köszi Papmuska, örülök, hogy sikerült olyanokat összeválogatnom, amik Neked is tetszenek. :}

 
Időpont: 2013. május 27. 12:24 , Blogger dyna írta...

szép a virágos ruha és a piri szoknya is csini! de én még más oldalról se szeretek online ruhát venni, nekem meg kell tapiznom az anyagot, fel kell próbálni és csak utána veszek meg valamit.

 
Időpont: 2013. május 29. 10:34 , Blogger Viki írta...

Na mondjuk nekem is volt már, hogy kicsit ledöbbentem, amikor megkaptam, mert egyáltalán nem olyan anyagra számítottam {pl. a pink blézer}, de mondjuk azt azóta is szívesen hordom. :D

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal