2013. április 22., hétfő

Újdonságok #4.

Már lassan másfél hónapja, hogy utoljára újdonságokkal jelentkeztem. Azóta volt egy Glamour hétvége, amire túl nagy bevásárlást amúgy sem terveztem, de végül még azt a néhány darabot sem tudtam beszerezni, amit szerettem volna. Ettől függetlenül mégis összegyűlt egy bejegyzésre való adag az új szerzeményekből, ezeket szeretném most megmutatni Nektek.



Tavaly tavasszal már említettem Nektek, hogy nincs túl sok szoknyám, és akkor be is szereztem néhány bodycon fazont, viszont rájöttem, hogy azok nem mindenez állnak jól, úgyhogy szerettem volna egy-két különlegesebb darabot is. A sok streetsytle fotó meggyőzött arról, hogy ezek a kislányosnak tűnő "pörgős" szoknyák is nagyon csinosak, és tök jól kombinálhatóak, úgyhogy nem is gondolkodtam rajtuk sokat, amikor megláttam őket a kedvenc turimban. A bal alsó sarokban lévő flitteres szoknya elég furán mutat így a fogason lógva, de felvéve nagyon jól néz ki, a mellette lévő bőrszoknyával együtt ezt is a kedvenc turimban szereztem be pár száz forintért.



A mellényekért továbbra is rajonok, úgyhogy nem volt kérdéses ennek a flitteres darabnak a sorsa, amire szintén a kedvenc turimban sikerült rálelnem. A jobb oldalon lévő szegecses sálat a debreceni Délibábban lévő kínaiban vettem, de a Skálában is láttam belőle a szivárvány minden színében. Ha jól emlékszem az ára olyan 1.100 Ft körül volt mindkét helyen.



Habár van már egy fekete műbőr kabátom, nemrég vettem még egyet. Egyrészt azért, mert csak 2.500 Ft volt, másrészt pedig azért, mert a másik kabátom egy vastagabb, őszre való darab és utálom benne, hogy a derekán és az ujja résznél is egy vastag gumis sáv van, ami folyton felcsúszik. A jobb oldalon lévő blézerrel sem lepek meg senkit, úgy gondolom. :D Feketéből csak egy rövid fazonom volt, ami már elég bolyhos, úgyhogy épp ideje volt, hogy belefussak ebbe a hosszabb, karcsúsított fazonúba. A kabát a szerencsi vállfás Ignikerből, a blézer pedig a piacnál lévő kilós Ignikerből való.



Erről az erős pink színű ruháról már mutattam Nektek egy kis részletet a tegnapi képes összefoglalóban. Ott írtam is, hogy a héten sárgulási bálba megyek, ahová kellett egy új ruci. Eredetileg egy lazább anyagú, piros színűt szerettem volna, de amit találtam az túl rövid volt, úgyhogy inkább letettem arról a fazonról. Már lassan kezdtem is feladni az egész dolgot, amikor tök véletlenül a Húgom előhúzta a nagy ruhatömegből ezt az élénk színű, egyszerű szabású darabot. Az elején és a hátán arany cipzár van, ami szerintem nagyon jól passzol ehhez az erős pink színez. Egy visszafogott konttyal, fekete cicás tusvonallal, fekete cipővel, fekete táskával és valami hangsúlyos arany színű karkötővel képzeltem el. Hát majd meglátjuk, mi fog belőle végül kisülni. :D Ezt a ruhát egyébként a nyíregyházi piacon vettem 3.200 Ft-ért.



Szintén piacos darab ez a szegecselt, csipkehátú fehér blúz is. Az üzletekben elég sok helyen láttam mostanában hasonló ingeket, csak jóval drágábban. Nekem ehhez 2.200 Ft-ért sikerült hozzájutnom, annyit szerintem bőven megért, még akkor is ha csak egy szezont fog kibírni.



Ezt az S.Oliver bokacsizmát már mutattam Nektek Facebookon, illetve a tegnapi képes összefoglalóban is. Igazából a Glamour napokra készülődve szaladtam körbe az üzletekben, amikor ráakadtam erre a gyönyörűségre. Most egyáltalán nem volt tervben, hogy bokacsizmát fogok venni, de mivel már régebb óta szerettem volna hasonló fazont, és mivel amúgy is lesz még alkalmam hordani, nem gondolkodtam rajta sokat. Ha jól emlékszem 20 ezer forint helyett 9 ezerért hoztam el a Reno-ból.



Sminktermékek terén ez az a pár dolog, amit mostanában vettem. 2 db Astor lakk, amit 290 Ft-ért sikerült kifognom még néhány hete a Rossmannban, akkor a Lovely lakkokat is 129 Ft-os akciós áron lehetett kapni, úgyhogy abból is elhoztam egy flitteres fedőlakkot. Az Essence Stay matt-ból már korábban beszereztem a rózsaszínes árnyalatot, és annyira megtetszett a formula, hogy úgy döntöttem, megveszem pirosban is. A mostani hullarabló színemhez még túl élénk, de nyáron szerintem pont jó lesz. Az NYC szempillaspirállal egy kicsit befürödtem, mert az állványra 450 Ft-os ár volt kitéve, én meg persze csak otthon vettem észre, hogy a gép 799 Ft-ért hozta. Pedig mindig odafigyelek vásárlásnál, hogy annyit ütnek-e be, amennyiért ki van írva, de itt nagyon elbambulhattam. Egy kicsit csalódott is voltam, de végül is egész jó maga a spirál, úgyhogy legalább nem feleslegesen kidobott pénz.

A jobb oldali képen a Glamour napi szerzeményeim vannak. Részemről egy 15 perces DM "túrával" le is volt rendezve az idei akciós hétvége. A Maybelline-nek erről a tusáról nagyok sok pozitív véleményt olvastam, és mivel már épp beszáradófélben volt az összes tusom, ezt mindenképpen ki akartam próbálni, egyelőre nagyon elégedett vagyok vele. A másik tuti befutó a L'Oreal lakkja volt, jó ideje ácsingóztam már az állványnál ezelőtt a szín előtt, viszont 1.200 Ft-ot sajnáltam volna kiadni érte, az 50%-os kuponnal viszont elég jó vételnek tűnt. Eddig még csak egyszer használtam, de az igazat megvallva nem vagyok tőle elájulva. Az Alverde szemceruzája nem volt betervezve, de mivel már a korábbi Essence szemceruzám igencsak fogyóban volt, gondoltam most akciósan bespájzolok belőle. A kuponnal nagyjából 350 Ft körül volt, ennyit szerintem mindenképpen megért, még akkor is, ha nincs olyan jó, mint az Essence ceruzája.


Nektek miket sikerült mostanában beszereznetek? Kihasználtátok a Glamour napi kuponokat? 


Címkék: , , , ,

14 megjegyzés:

Időpont: 2013. április 22. 14:02 , Blogger Viktória (shake it up) írta...

Hú a bőrszoknya és a bokacsizma a kedvencem. :)

 
Időpont: 2013. április 22. 16:16 , Blogger hkorinna írta...

Nekem az élénk pinkes ruha jön be legjobban! :) A mellények nekem is a gyengéim, jó dolgokat vásároltál, ilyesmi pörgős szoknyák nálam is kívánságlistásak! *.*

 
Időpont: 2013. április 22. 17:26 , Blogger b-look írta...

Úgy látszik az a "kedvenc turi" kincseket rejt! :)

 
Időpont: 2013. április 22. 19:52 , Blogger PAncsi írta...

A pink ruha nagyon tetszik! :-)

 
Időpont: 2013. április 23. 15:16 , Blogger Fleur írta...

A piacos ing nagyon tetszik!

 
Időpont: 2013. április 23. 17:25 , Blogger Viki írta...

A szoknyák közül a bőrszoknyának örülök a legjobban, olyan szuper a szabása, hogy nagyon kis csinos derekat tud varázsolni. :D

 
Időpont: 2013. április 23. 17:26 , Blogger Viki írta...

Köszi Kori. :} Remélem meg tudtom majd mutatni felvéve is a kis pink rucit. :D

 
Időpont: 2013. április 23. 17:26 , Blogger Viki írta...

Az biztos... nem hiába kedvenc. :}

 
Időpont: 2013. április 23. 17:27 , Blogger Viki írta...

Köszi Ancsi. :}

 
Időpont: 2013. április 23. 17:27 , Blogger Viki írta...

Én is totál belezúgtam, sötétkék farmerral annyira jól néz ki. :D

 
Időpont: 2013. április 28. 16:14 , Blogger Bogi Vrg írta...

De szép az a pink ruha! Úristen, de sokat vásároltam én annak idején a nyíregyházi piacon, igazi kincsesbánya volt, ezek szerint most is az (de nem fogok mostanában eljutni oda).

 
Időpont: 2013. május 3. 12:57 , Blogger Viki írta...

Köszi Bogi. :} Néhány éve elé "gagyi" cuccokat lehetett kapni, de most már megint eszméletlen ruhákat lehet kifogni, csak nyitott szemmel kell járni. :D

 
Időpont: 2013. május 12. 15:17 , Anonymous Névtelen írta...

Tényleg nagyon jó cuccokat vettél! Hol van pontosaan ez a te kedvenc turid? :)

 
Időpont: 2014. július 10. 13:07 , Anonymous Névtelen írta...

Nem tudom megnézni a képeket! :(

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal