2013. február 23., szombat

Programajánló - Nivea Fitness Tour 2013


Biztosan hallottatok már róla, hogy idén márciusban az ország több nagyvárosában ismét (immáron 7. alkalommal) megrendezik a Nivea Fitness Tour-t. Én eddig 3x vettem részt a rendezvényen az elmúlt években, Debrecenben, és most egy kis élménybeszámolóval szeretném meghozni hozzá a Ti kedveteket is. 

Alapjában véve nem vagyok az a nagy sportember, de ha meg is mozdulok, szeret(t)em azt egyedül tenni. Nem igazán voltam oda az olyan sportokért, ahol egyszerre többen csináljuk ugyan azt, mert mindig azt hittem, hogy mindenki rajtam fog röhögni, ha bénázok. Aztán néhány éve az egyetemen tesióra kiváltása képpen lehetett jelentkezni a Nivea Fitness Tour-ra, úgyhogy néhány csoporttársammal regisztráltuk is magunkat a programra. 


Eljött a nagy nap, és mozogni vágyó fiatalok és idősek lepték el az agrár sportcsarnokát. Először vissza akartunk fordulni, mert megijedtünk a nagy tömegtől, de végül mégis bementünk. Az "előcsarnokba" belépve volt egyből a regisztráció, be kellett mondani a nevünket, csekkolták, hogy rajta vagyunk-e  listán, majd egy kis ajándékcsomaggal és néhány fitnesz újsággal gazdagabban mehettünk is befelé. Mindhárom alkalommal különböző típusú órák voltak, 2011-ben például dance aerobik, F.I.T és body art, úgyhogy mindenki megtalálhatta a neki tetsző mozgásformát.

Az órák mindegyike fantasztikus hangulatban telt, korábban nem gondoltam volna, de tényleg nagyon motiváló tud lenni, ha egyszerre több százan mozdultok ugyanarra a zenére, és látod, hogy a másik lány is, aki éppen melletted áll, mennyire szenved, de mégis megcsinálja a feladatot.

A Nivea Fitness Tour 2013-as állomásai:
Március 24. (vasárnap) - Miskolc
Április 07. (vasárnap) - Szeged
Április 16. (kedd) - Debrecen
Április 21. (vasárnap) - Pécs
Április 27. (szombat) - Győr
Április 28. (vasárnap) - Budapest

Az órákon való részvétel egyébként teljesen ingyenes, csupán regisztrálnunk kell előtte a Nivea honlapján. Az idei regisztrációs oldalt itt találjátok, és érdemes körbenézni a Tour 2012-es honlapján is, ahol megismerhetjük az oktatókat, a programok menüpont alatt végigböngészhetjük az egyes óratípusokat rövid leírással együtt, a galériában pedig csemegézhetünk a korábbi évek során készült Nivea Fitness Tour-os képekből. 

Én mindenkinek tudom ajánlani, hogy legalább egyszer vegyen részt egy ilyen programon, attól függetlenül, hogy amúgy szokott-e mozogni vagy sem, mert felejthetetlen élmény marad egy életre, az tuti. Én idén is szeretnék majd elmenni, remélem semmi nem jön közbe.

Végül pedig jöjjön a Tour 2013-as "kampányvideója". Szerintem nagyon aranyos. :)



Ti voltatok már Nivea Fitness Tour-on? Idén tervezitek, hogy ellátogattok valamelyik helyszínre?

Címkék: ,

6 megjegyzés:

Időpont: 2013. február 25. 10:49 , Blogger Barta Veronika írta...

"és látod, hogy a másik lány is, aki éppen melletted áll, mennyire szenved, de mégis megcsinálja a feladatot" a lány szemszögéből: "baa, nem kapok levegőt, meghalok, de ez a muff mellettem meg stíröl, nem eshetek össze, mert az halál ciki lenne baaa" :DDDDDD

 
Időpont: 2013. február 25. 15:01 , Blogger Dii írta...

:D :D

 
Időpont: 2013. február 25. 15:02 , Blogger Dii írta...

Tavaly sajnos lemaradtam a regisztrációról, betelt a hely, mire jelentkeztem volna. Idén mindenképp részt szeretnék venni rajta :)

 
Időpont: 2013. február 25. 16:10 , Blogger Viki írta...

Hát ezen behalok. :D:D:D Nem is gondoltam bele másik szemszögébe, de tényleg van benne valami. :D

 
Időpont: 2013. február 25. 16:11 , Blogger Viki írta...

Juhúú, akkor akár mehetnénk együtt is! :)

 
Időpont: 2013. március 4. 21:31 , Anonymous Névtelen írta...

Egy kis segítséget kérnék Tőtelek, hol tudok regisztrálni? Köszönöm :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal