2013. január 13., vasárnap

Újdonságok #2.


Az utóbbi 2 hónapban sikerült beszereznem néhány "beauty" terméket is a ruhák és kiegészítők mellett. Van amelyiket Mikulásra kaptam, van amelyiket Karácsonyra, van köztük kívánságlistás darab, és hirtelen felindulásból beszerzett is.



A szilikonmentes sampon és balzsam már a téli kívánságlistámon is szerepelt, és végül be is szereztem belőlük egyet-egyet. Első nekifutásra a koffeines sampont és a gránátalmás balzsamot választottam az Alterrától, eddig még csak néhány alkalommal használtam őket, úgyhogy megalapozott vélemény még nem igazán alakult ki róluk. Az első használatkor feltűnően dúsabbnak tűnt tőlük a hajam, de aztán a későbbi hajmosások során elmaradt a wow hatás. Minden esetre elhasználom őket, és közben kíváncsian várom, hogy hosszú távon hogyan teljesítenek.


Alterra koffeines sampon
Honnan: Rossmann
Mennyiért: 799 Ft



Alterra gránátalmás hajbalzsam
Honnan: Rossmann
Mennyiért: 645 Ft






A rengeteg pozitív vélemény (és a körmeim rossz állapota) miatt egy jó ideje birizgálta már a fantáziámat a P. Shine japán manikűr szett. Végül hosszas mérlegelés és még több vélemény elolvasása után rászántam magam, és megrendeltem. Eddig még csak háromszor használtam, szóval túl sokat még nem tudok róla mondani, az azonnali fényesítő hatást viszont abszolút meg tudom erősíteni. A körömerősítő projektes bejegyzésben már mutattam a frissen manikűrözött körmeimről egy képet, ott láthatjátok, hogy milyen szép fényesek lettek tőle. Remélem, hogy hosszú távon az erősítő hatásáról is be tudok majd számolni, addig pedig szorgosan használom.


Honnan: Crystal Nails
Mennyiért: 10.880 Ft (postaköltséggel)





Még november környékén rendeltem ezeket a pontozókat az Ebayről. Sajnos még nem tudtam kipróbálni őket a körömerősítő projekt miatt, de ami késik nem múlik. :)

Honnan: Ebay
Mennyiért: Kb. 400 Ft





Ez a gyönyörű, csillámokkal teli lila Aden No. 26 lakk még a Dii-től kapott mikuláscsomagomban volt. Nagyon nagy volt a kísértés, hogy kipróbáljam, de erős voltam, és végül nem tettem. Ő lesz az első a projekt után, amit ki fogok próbálni. Alapjában véve egyébként az Aden lakkokkal eddig csupa pozitív tapasztalatom volt, remélem ez a lakk sem lesz kivétel.






Szintén ajándékba kaptam az Essence 12 holo topping, please effekt lakkját, méghozzá Anyától. Még valamikor Karácsony előtt nézelődtünk a Rossmannban, és teljesen rá voltam kattanva erre a lakkra, de úgy voltam vele, hogy nem fájdítom vele a szívem, majd inkább megveszem akkor, amikor már lakkozhatok. Gondolhatjátok mennyire meglepődtem, amikor ott csücsült a fa alatt. Azóta minden nap előveszem, gyönyörködöm benne néhány percig, majd visszateszem a helyére... közben pedig számolom a napokat február 1-ig. :D






Életem első MUA terméke, és őt is ajándékba kaptam Dii-től a mikulás csomagomba. Nagyon jó választás volt a részéről, mert amellett, hogy imádom a barna színt a szememen, ez egy nagyon különleges árnyalat enyhe aranyos- bronzos beütéssel. Imádom.






Még a pattanásinvázió kezdetén szereztem be a Maybelline Affinitone korrektorát és azóta egészen megszerettem. A bőrhibákat és a pattanásokat is szépen elfedi, és a szem körüli sötét foltokat is viszonylag jól kezeli. A tartósságával már vannak problémák, de összességében az árához képest szerintem korrekt kis termék.


Honnan: DM
Mennyiért: 1.600 Ft




Az elmúlt két hónap egyetlen impulzus vásárlása ez a MaxFactor Second skin alapozó volt. Mivel mostanában a BB krém kevésnek bizonyult és az egyetlen Matchmaster alapozóm a nyári bőrszínemhez passzol, kellett egy utánpótlás. Úgyhogy épp kapóra jött a Rossmann akciója. Fedés és tartósság alapján közepesnek mondanám, ami ennyi pénzért reális, teljes áron (4-5 ezer Ft) viszont biztos, hogy nem venném meg, mert ennyiért sokkal jobb minőségű alapozókat is lehet kapni.


Honnan: Rosmann
Mennyiért: 1.200 Ft





Az ajakápolókkal mindig úgy vagyok, hogy van belőlük egyszerre legalább 2-3 darab, de amikor kellene, akkor egyiket sem találom. Így történt, hogy megint vettem egyet, most kivételesen nem Labellot, hanem ezt a kakaóvajas Himalaly Herbals-t, de pár napos használat után az a gyanúm, hogy ez jobban szárítja a szám, mintha nem kenném semmivel. Ezért úgy döntöttem, most egy darabig leállok vele, és meglátjuk, mi történik.


Honnan: Rossmann
Mennyiért: 499 Ft






A sok mikulás csomag és a karácsonyi nagy zabálások miatt a bőröm teljesen megbolondult, és előjött jó néhány pattanás, amit semmivel sem tudtam lerobbantani az arcomról. Radíroztam, szaunáztam, maszkoltam, de semmi, még az aloe vera sem tudott vele mit kezdeni, ezért benéztem a DM-be valami gyors segítség után. A Garnier és az Alverde SOS kréme között vacilláltam, és végül a "természetes" mellett döntöttem. Hát  SOS-nek semmiképpen nem mondanám, mert 5 nap kellett mire az egyik adag pattit sikerült lenyomnia, a másikkal pedig még most is küzd. 


Honnan: DM
Mennyiért: 1.200 Ft



Elérkeztünk az utolsó újdonsághoz, ami szintén karácsonyi ajándék volt Anyáéktól. Korábban még nem használtam Oriflame arckrémet, de ezentúl biztos, hogy gyakrabban fogok tőlük rendelni. Ezt a barna algás oxigén krémet a fáradt, fakó bőr ápolására ajánlják, és elvileg segíti a bőr méregtelenítését. Erről még nem tudok túl sokat mondani, az viszont biztos, hogy nagyon jól hidratál. Reggelre és éjszakára is ezt használom, és amit nagyon szeretek benne, hogy gyorsan beszívódik, könnyű rá sminkelni, és az illata is fantasztikus.


Ti használtátok már ezek közül valamelyiket? Ha igen, milyen a tapasztalatotok vele kapcsolatban?


Címkék: , , , , , , ,

15 megjegyzés:

Időpont: 2013. január 13. 12:14 , Blogger Dii írta...

Örülök, ha tetszik a lakk és a szemhéjpúder, nagyon féltem az árnyalat kiválasztásakor. A japán manikűr készlet nagyon érdekel, hogy kell használni és tényleg hatásos e :)
A sampon és balzsam is érdekelne majd, neked mennyire váltak be :)

 
Időpont: 2013. január 13. 12:35 , Blogger Nóra írta...

jól hangzik ez az Oriflame-es arckrém :)

 
Időpont: 2013. január 13. 16:05 , Blogger hkorinna írta...

Ezen az Alterra samponon már én is vacilláltam, de mivel eddig nem voltak jó tapasztalataim a szilikonmentes termékekről, inkább lemondtam róla. Kíváncsi vagyok, hosszabb távon beválik e nálad!
Ez a japán manikűr szett nekem is egyre jobban izgatja a fantáziámat! :)

 
Időpont: 2013. január 13. 16:13 , Blogger Barta Veronika írta...

Ilyen kis pontizóim vannak nekem is. :)
A manikűrkészletre kíváncsi leszek, neked hogy válik majd be. :)

 
Időpont: 2013. január 13. 16:56 , Blogger Mia írta...

A MUA szemhéjpúder hanyas számú, vagy van neve? Érdekelne, mert tetszik a színe:)

 
Időpont: 2013. január 13. 17:13 , Blogger JinglingApricot írta...

Nagyon szépek a lakkok! Gondolom már várod, hogy kipróbálhasd. :)

 
Időpont: 2013. január 14. 0:26 , Blogger Dii írta...

11-es :)

 
Időpont: 2013. január 14. 17:59 , Blogger Viki írta...

Ha sikerült jobban megismerkednem velük, mindenképpen írok majd róluk. :)

 
Időpont: 2013. január 14. 17:59 , Blogger Viki írta...

Egyelőre nagyon jónak tűnik. :)

 
Időpont: 2013. január 14. 18:01 , Blogger Viki írta...

Ha elfogyasztom az egész tubussal, mindenképpen írok majd róluk. :)
Jajj, a japán manikűrről én is olyan sok helyen hallottam (szinte csak jót), hogy egyre jobban azt éreztem, hogy ez kell nekem. :D

 
Időpont: 2013. január 14. 18:02 , Blogger Viki írta...

Hát én is nagyon kíváncsi vagyok, remélem utólag sem fogom megbánni, hogy megvettem. :D

 
Időpont: 2013. január 14. 18:04 , Blogger Viki írta...

Igen- igen, most már megtaláltam... 11-es. :D Egyébként élőben még szebb! :)

 
Időpont: 2013. január 14. 18:04 , Blogger Viki írta...

Húúúú, el sem tudom mondani, hogy mennyire várom. :D

 
Időpont: 2013. január 16. 22:46 , Blogger Thündérke írta...

Az Aden lakk színe annyira szép *-*

 
Időpont: 2013. január 19. 10:06 , Blogger Viki írta...

Ugye milyen gyönyörű? Már alig várom, hogy kipróbálhassam. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal