2012. szeptember 27., csütörtök

10 pan project - START



Az utóbbi időben sikerült jó néhány termékből bespájzolnom, ezért úgy döntöttem, hogy a vásárlási stop mellé beiktatok egy "használjuk a meglévő készletet" projektet is. Igyekeztem olyan dolgokat válogatni a 10-es listára, amikből hajlamos vagyok többet vásárolni, és amikből már amúgy is több van (a kelleténél) itthon. Leginkább arc- és testápolásra szorítkoztam, de azért jutott hely körömlakknak, és némi sminknek is.




1., Sunfleur Depigmentáló krém - ezt az arckrémet már lassan 3 hónapja használom intenzíven, és nagyjából még félig van. A legutóbbi kedvences bejegyzésben említettem, hogy látok némi változást az arcomon a pigmentfoltokat illetően, úgyhogy továbbra is szorgosan kenegetem majd. Azt hiszem, ezt nem lesz túl nehéz feladat elpusztítani.

2., The Body Shop rózsás testápoló - ő is már egy jó ideje az éjjeli szekrényem lakója. Eddig nem használtam napi szinten, mert szerencsére nem volt rá szükségem, viszont a hideg, szeles idő közeledtével biztosan gyakrabban elő fog kerülni. 

3., Clinique liquid facial soap mild - korábban már említettem, hogy Nekem mennyire bevált ez az arctisztító, napi szinten használom, úgyhogy biztosan hamar el fog fogyni. 

4., Zamian csokis arcmaszk - azt hiszem az elmúlt fél évben arcmaszkból halmoztam fel a legtöbbet. Azért esett a Zamian csokis maszkjára a választásom, mert általában amúgy is ezt használom a legtöbbször, és egész szépen karban tartja az arcbőrömet.




5., Garnier BB krém - a nyár örök klasszikusa volt nálam a Garnier zsíros bőrre való BB krémje, ezért is került fel a listára. A kérdés csak az, hogy vajon el tudom-e használni, mielőtt túl sötét lesz a színe. 

6., Astor Air max szempillaspirál - az elmúlt idők legjobb vétele szempillaspirál téren. Hosszú, dús, ébenfekete szempillákat lehet vele varázsolni. A hétköznapi sminkem alapja, úgyhogy könnyű dolgom lesz vele.

7., Terra Naturi 07 Coral - amióta megvan, ez a kedvenc rúzsom, tökéletes a mindennapokra, mert szinte ugyan olyan színe van, mint a számnak. Annak ellenére, hogy szuperül hidratál és nagyon kellemes érzés viselni, nem lesz egyszerű elhasználni, mert még elég friss szerzemény, de minden tőlem telhetőt megteszek az ügy érdekében. :D

8., Sleek Life's a peach - ő a kemény dió a csapatban. Persze jó lenne, ha az egészet el tudnám fogyasztani, de tekintve, hogy hatalmas mennyiség, és a (nemsokára) világos bőrömön egészen kevés kell belőle, elégedett leszek, ha középen elérem a pan alját. 




9., Essence Fruity fedőlakk - szerintem ez lesz a legegyszerűbb feladat, mivel fedőlakkot mindig használok, gyorsan a végére fogok érni.

10., Lovely Be neutral Nr. 3. - a leárazások során elég sok körömlakkot sikerült beszereznem (főleg az Essence nude kollekciójából), és mivel a színesek közül nem hinném, hogy bármelyiket is el tudnám használni maradéktalanul, ezt a natúr színt választottam. Bár most megint kezdenek vonzani a sötét színű lakkok, remélhetőleg ezt is ki tudom majd végezni előbb- utóbb.

Nos, hát ez lenne az én 10-es "készletfelszámolós" listám, remélhetőleg minél hamarabb el fogom őket használni, és addig is igyekszem nem bővíteni a már meglévő "kollekciót".


Ti próbálkoztatok már hasonló projekttel? Szerintetek jól választottam? 
Mi az a 10 termék, ami a Ti listátokon szerepel(ne) jelenleg?

Címkék: , , , , , , , , , , ,

2012. szeptember 25., kedd

Napi köröm - Black&Gold



Soha nem gondoltam volna, hogy valaha fekete lakkot fogok kenni a körmeimre, viszont elég sok inspiráló képet láttam mostanában, amik meghozták hozzá a kedvem. :D Nem egy hétköznapi manikűr, az biztos, de buliba, vagy egy különlegesebb alkalomra, szerintem teljesen vállalható. Néhány képen látszik, hogy a gyűrűsujjamra is felvittem egy réteget a feketéből, az arany alá, ezt most már nem tenném, mert a széleken nem tudtam teljesen lefedni az alapszínt. Ezt leszámítva nekem nagyon tetszik, biztosan elő fog még kerülni ez a szín más összeállításban is.







Nektek, hogy tetszik? Ti szoktatok fekete körömlakkot használni? 


Címkék: , , , ,

2012. szeptember 7., péntek

Kívánságlistám őszre



A nyári kívánságlista sikerén felbuzdulva összeszedtem azokat a dolgokat, amiket az ősz folyamán szeretnék a magamévá tenni. Most próbáltam céltudatosabb lenni, és jobban átgondoltam, hogy mik azok a dolgok, amik még nincsenek meg a szekrényemben, de mindenképpen szükségem van rájuk. Jó pár hete írogatom őket, és amiről időközben úgy gondoltam, hogy annyira nem is fontos, azt kihúztam, úgyhogy mostanra egy kiforrott listával rendelkezem. Persze bekerült most is a képbe egy-két olyan dolog, ami nélkül lehet élni, de ha éppen rám szakadna a Nemzeti Bank, akkor nekik sem mondanék nemet.


1. Ballonkabát
Mindenképpen szeretnék beszerezni egy bézs színű dupla gombsoros fenék alá érő ballonkabátot. Már tavaly ősszel is gondolkodtam rajta, de aztán úgy voltam vele, hogy nem kell ez nekem, amúgy is van 2 műbőr dzsekim, azok bőven elegek. Aztán tavasszal is elhalasztottam a vásárlást ugyan ezzel a címszóval, de mivel még mindig nagyon szeretném, úgy döntöttem eljött az ideje, hogy megvegyem. Amúgy is örök darabnak számít, úgyhogy szerintem jó befektetés lesz. Valami hasonlót szeretnék, mint ami a képen van, ezt egyébként a Bershka oldalán találtam. Így kép alapján nem az a klasszikus bézs ballonkabát szín, de a hossza és a fazonja nagyon tetszik, úgyhogy mindenképpen vetek rá egy pillantást majd élőben is.



2. Fekete farmernadrág
Annak ellenére, hogy a fekete farmer alapdarabnak számít, nekem nincs belőle egy sem. Régóta tervezgetem már, hogy veszek egyet, de aztán végül mindig más landolt a kosaramban. Most viszont nem engedek belőle, ez lesz az első dolog, amit a kabát után megveszek. A H&M-nek elég jó nadrágjai vannak, úgyhogy első körben náluk fogok szétnézni, a honlapjukon találtam is egy tetszetős darabot, aminek egész normálisnak tűnik a dereka, vékonyított fazonú, és az ára is nagyon kedvező. 



3.. Kényelmes sötétkék farmernadrág
Ha megvan a fekete farmer, akkor jöhet egy kényelmes sötétkék is. Azért emeltem ki a kényelmes szót, mert a jelenlegi nadrágjaim közül ez kevésről mondható el. A ruhavásárlás során talán a nadrág az egyetlen, amit utálok, mert ilyenkor általában mindig kiderül, hogy sikerült még egy méretet híznom, és arról még nem is beszéltem, hogy nemcsak márkák között, de egy-egy márkán belül is legalább 3-féle számozás van a nadrágoknál, csak, hogy minél nehezebben menjen a dolog. Ilyenkor persze a 3-4. próba után feladom, és a végén megveszek valamit csak azért, hogy le legyen tudva ez is. Aztán amikor otthon felpróbálom, rájövök, hogy kicsi, nem tudok benne rendesen mozogni, folyton lecsúszik a derekamról, és még sorolhatnám. Úgyhogy most sokkal türelmesebben fogok nekiindulni a nadrágvásárlásnak, ha kell, akkor az összes üzlet kínálatát felpróbálom vásárlás előtt, csak ne kelljen még egy "muszáj" nadrággal hazamennem. A képen szereplő darab szintén a Bershka honlapjáról való, van belőle fekete is, úgyhogy ha a H&M feketéje nem lesz jó, van egy második jelölt.



4. Testszínű melltartó
Vennem kell egy pánt nélküli testszínű melltartót is, azt hiszem ezen nincs mit magyarázni, az átlátszó blúzok alá szerintem ez a legjobb. Ezt a képet még néhány hete mentettem le a H&M honlapjáról, azóta már nincs fent ez a modell, és sajnos más sem, ami tetszene, remélem azért valahol találok megfelelőt. Van esetleg tippetek, hogy hol tudok jó áron, jó minőségűt venni?



5. Fekete és fehér top
Télére ingek, blúzok alá jó szolgálatot fognak tenni, illetve van egy két csipke felsőm is, amik alá muszáj venni valamit, hogy ne látsszon át aminek nem kell. A H&M-ben egész jó áron lehet kapni a basic topokat, szerintem ezek közül fogok választani, mert a képek alapján a hosszuk is elég jónak tűnik.



6. Leggings, vastag harisnya
Mivel a mostani leggingsem már nagyon a végét járja szükségem lesz egy újra. Eddig nem hordtam túl gyakran, mert nem igazán volt mivel felvennem, az utóbbi időben viszont beszereztem néhány olyan ruhadarabot, amihez elengedhetetlen. Illetve idén esélyt adok a szoknyáknak a hűvösebb időben is, úgyhogy körülnézek vastag harisnya fronton, a kötött mintásak mindig is nagyon tetszettek. Az alap fekete-szürke-fehér mellett, lehet, hogy beszerzek egyet burgundiban is, fekete rövidnacival szerintem nagyon jól nézne ki. A H&M oldalán elég széles a választék, már ki is néztem egy 2 db-os leggings csomagot, egy tört fehér vastag harisnyát, és egy vékonyabbat burgundi színben





+ 1. Véger Fibi: Smink - A szépség tanulható
Nos, a végére hagytam azt a két dolgot, amire egyáltalán nincs égető szükségem, de mivel ez egy kívánság lista, minden olyan dolognak itt a helye, amire nagyon vágyok, és elérhető közelségben van. Azért mondom, hogy elérhető közelségben, mert nagyon szeretnék pl. egy ebook olvasót is, de azt egyhamar úgysem fogok tudni venni, úgyhogy nem is kerül fel az őszi listára. Viszont, hogy valamikor arra is sor kerüljön, befogtam egy régi befőttes üveget perselynek, leragasztottam a tetejét, hogy még véletlenül se tudjam idő előtt kibontani, és apránként összespórolok rá. 
Na de visszatérve a könyvre, szeretnék végre normálisan megtanulni sminkelni, ami továbbmegy a spirál + szemceruza kombón, ehhez pedig szükségem van egy könyvre, ami lépésről lépésre megtanít a szükséges dolgokra. Tudom, hogy az interneten is nagyon sok hasznos anyag van ezzel kapcsolatban, de mégiscsak egyszerűbb, ha minden ott van egy helyen, nem mellesleg gyönyörű fotókkal illusztrálva. 



+ 2. Táska
(Anyukám most biztosan fogja a fejét, hogy te jó ééég, már megint egy táska. Amikor elmegyünk vásárolni, mindig azt kérdezi először, hogy táskát nem vettél?! Pedig neki örülnie kellene, hiszen előbb utóbb úgyis nála végzi mind :D)
Ezt a táskát tényleg csak akkor fogom megvenni, ha rám szakad a Nemzeti Bank, vagy nyerek a lottón (bár erre elég kicsi az esély, mert nem szoktam lottózni). Igazából semmi szükségem nincs egy új táskára, hiszen már a régiek sem férnek el a szekrényben, de táskamániás lévén nem csoda, hogy mindig találok egy- egy új darabot, amibe teljesen beleszeretek. Ezt az eBayen néztem ki még néhány hónapja, ha jól tudom a Zarának volt (ugyan ilyen) hasonló darabja. Igazából nem nagy szám, de mégis valamiért nagyon tetszik. Ki érti ezt?! :D 



Nos, hát ennyi mindent terveztem őszre, remélem, a nyári kívánságlistához hasonlóan, ezt is sikerül majd a lehető legjobban teljesítenem. A korábbiakkal ellentétben, most tényleg igyekezni fogok tartani magam a tervekhez, és nem elcsábulni a 100. rózsaszín körömlakkra is.

Ti összeírtátok már, hogy miket fogtok megvenni az őszi szezonban? Egyáltalán szoktatok listát készíteni? Mik azok a dolgok, amiket mindenképpen be fogtok szerezni őszre?

Címkék: , , ,

2012. szeptember 5., szerda

Elfogytak 1.



Összegyűlt egy bejegyzésre való adag azokból a termékekből, amiket elhasználtam, és úgy döntöttem, megmutatom Nektek is, hátha valaki gondolkodik ezek közül valamelyik beszerzésén, és kíváncsi +1 véleményre. :D




Bánfi sampon és Lady Bánfi hajszesz
A fürdőszobám állandó lakói a hajhullást csökkentő sampon és hajszesz a Bánfitól. Lassan már egy éve, hogy ezeket használom, és (lekopogom) azóta elég szépen rendbe jött a hajam. Persze ehhez hozzá tartozik az is, hogy azóta rendszeresen vágatok belőle, és hajvasalót már egyáltalán nem használok. A korábbi Bánfis bejegyzésben (ami nem mellesleg az első bejegyzés volt anno a blogon) még azt írtam, hogy 1,5 - 2 hónapig tart ki egy ilyen csomag, hát ezt most meg kell, hogy cáfoljam, ugyan is ezeket 4 hónapon keresztül fogyasztottam (valószínűleg azóta már kisebb adagokat használok egyszerre). A sampon és a hajszesz mellett néha balzsamot is használok, de azt folyamatosan váltogatom attól függően, hogy éppen melyik az akciós. 
Örülök, hogy rátaláltam erre a termékcsaládra, egy jó darabig biztosan nem fogom lecserélni őket, és természetesen azóta újravásároltam mind a hajszeszt, mind a sampont.




Arctisztítás terén is mondhatom azt, hogy (hellyel közzel) sikerült megtalálnom azokat a termékeket, amik beváltak, és amiktől már nem szívesen válnék meg. Ezeket többnyire már láthattátok itt a blogon, teszt, vagy haul bejegyzés formájában, úgyhogy biztosan nem lesznek ismeretlenek.

Clinique liquid facial soap mild
A Clinique termékeivel kapcsolatosan elég megosztott véleményeket lehet hallani/olvasni, vannak akik nagyon szeretik, és vannak akik kevésbé. Én az első kategóriába sorolom magam, amióta először kipróbáltam a 3 lépésest (nagyjából 2 éve) nem tudok elszakadni a márkától. A téli bőrápolós posztban már említettem, hogy reggel és este a Clinique 3 lépéses programját szoktam végigcsinálni arctisztítás gyanánt. Ez mostanra annyiban módosult, hogy a tonikot csak 2 naponta esténként  használom, a DDM helyett pedig jelenleg a Sunfleur depigmentálójával tudom le a hidratálást. 
A legutóbbi adagot még a tavaszi glamour-napok során szereztem be (akkor vettem kettőt is az utazó csomagból, mert összességében az jobban megérte, mint a nagyobb kiszerelés), és a kis méretű arctisztító (30 ml) mostanra fogyott el. Ha elfogy a másik tubussal is, biztosan újra fogom vásárolni.

Garnier Pure Active mitesszereltávolító bőrradír
Jó néhány bőrradírt kipróbáltam már, igaz, hogy főleg az olcsóbb márkákból, de eddig ez az, ami a leghatásosabbnak tűnik. Nagyon szeretem benne, hogy hűsíti az arcot, és, hogy egész finomak a szemcsék benne, így nagyon kellemes érzés használni. Nem tudom, hogy ennek köszönhetően-e, de egy jó ideje már nincsen gondom a mitesszerekkel, pedig korábban azért akadt belőlük nem kevés. Én általában hetente egyszer szoktam használni arcszauna előtt, így egy tubus nagyjából egy fél évig elég. A teljes ára, ha jól emlékszem 1.500 Ft körül van, de a Rossmannban elég gyakran le szokták akciózni, olyankor 1.000 - 1.200 Ft-ért már meg lehet venni.

Vichy termálvíz spray
A Vichy termálvíz spray-je szintén egy megosztó termék, sokan azt mondják, hogy ők bizony nem fizetnek több mint 2.000 Ft-ot egy doboz ásványvízért, mások viszont az egekig dicsőítik a "feltalálóját". Kíváncsiságból én is megvettem (egyből két dobozzal), és utólag belegondolva nem bántam meg. Tény, hogy nem művelt hatalmas dolgokat az arcommal, de nagyon jól esett (esik) a 8 millió fokban felfrissíteni magam vele a város közepén, ahol mondjuk nincs lehetőségem megmosakodni. Frissítés mellett én este a hidratáló felvitele után is befújtam vele az arcom, mert elvileg segít a krém hatékonyabb felszívódásában. Ha azt vesszük, hogy egy tubus nagyjából 2.000 Ft-ba kerül, és azzal ki lehet húzni több, mint egy fél napi  használattal, akkor szerintem egyáltalán nem vészes az ára. Arról pedig nem is beszélve, hogy aukciós oldalakon ettől még olcsóbban is hozzá lehet jutni (én az enyémeket 700 Ft/db áron vettem a Vaterán).




Említettem már korábban, hogy az esti arctisztítás során a sminket először nedves törlőkendővel szoktam eltávolítani, és csak azután mosom meg az arcom a Clinique folyékony arctisztítójával. Nedves törlőkendőnek én mindig a babáknak szánt törlőkendőket szoktam megvásárolni, mert ezek nem tartalmaznak alkoholt, és sokkal olcsóbbak, mint a kifejezetten sminkeltávolításra szánt termékek. Eddig 4 különböző márkájút próbáltam, Libero-t, Huggies-t, Johnson's baby-t, és a Tesco saját márkásból a zöld csomagosat (azt hiszem ez az aloe verás). Amikor éppen akciós volt valamelyik, vettem belőle 1-2 csomaggal, (függetlenül attól, hogy milyen márkájú volt) amivel biztosan kihúztam a következő leárazásig. Egy ideje viszont elkezdtem felírogatni, hogy melyiknél mit tapasztaltam, így mostanra megvan a kedvencem közülük. A legjobban nekem a Johnson's baby-s vált be, az kellőképpen nedves, nem csípi a szemem, könnyű eltávolítani vele a sminket, jó érzés használni, nem szakad egykönnyen, és kellemes babaillata van.
Most éppen a Tesco-sat használom, de ha leakciózzák a Johnson's baby-t, biztosan bespájzolok belőle néhány csomaggal.




Mexx Woman parfüm
Nem vagyok egy nagy parfüm mániás, nem is használok minden nap, csak amikor eszembe jut, vagy amikor valami különlegesebb alkalomra készülök, mégis megvan az a néhány illat, ami a kedvencemmé vált. Az egyik ezek közül a Mexx gyümölcstea illatú darabja, amit még vagy 2 éve vettem, és csak néhány hete használtam el teljesen. A legújabb kedvencem, a Jimmy Choo mellett ez az, ami örök klasszikus nálam, és érdekes, hogy amikor ezzel vagyok befújva, a barátom mindig megjegyzi, hogy milyen finom az illatom. Decemberben, amikor 25%-os kedvezmény volt minden parfümre a DM-ben, vettem belőle egy utánpótlást, úgyhogy, ha ilyen tempóban haladok, 2 évre megint le van tudva a parfümvásárlás.

Nos, ennyi lett volna ez a kis ajánló, remélem sikerült vele segítenem a döntésben, akár megerősítésként, akár lebeszélésként.


Ti próbáltátok már ezen termékek valamelyikét, esetleg gondolkoztok a beszerzésükön? Mi az, ami Nektek bevált egy-egy kategóriában?

Címkék: , , , , , , , ,

2012. szeptember 3., hétfő

Havi kedvencek - Augusztus



Nagyon durván felpörögtek az események körülöttem, végre elérkeztünk az egyik kedvenc hónapomhoz, a Szeptemberhez, közbe meg mintha a múlt héten lett volna, hogy a Balcsiparton süttetem a hasam. De most egyáltalán nem bánom, hogy eltelt egy hónap, ugyanis rengeteg újdonság vár rám a közeljövőben. Szeptembertől elkezdem a mesterképzést egy teljesen más szakon, mint amit eddig tanultam (már alig várom :D), jövő szombaton esküvőre megyünk a barátommal, és szeptember végén lesz a szülinapom is, úgyhogy nem fogok unatkozni most sem. De mielőtt nagyon a jövőre koncentrálnék, egy gyors visszatekintésként megmutatom Nektek azokat a termékeket, amiket augusztusban a leggyakrabban használtam. 




Nos, ők itt hatan azok, akik a leghűségesebb társaim voltak az elmúlt hónapban. 




Már második hónapja használom intenzíven (reggel és este) arctisztítást követően a Sunfleur depigmentáló krémjét, és nem akarom elkiabálni, de én már látom a változást a szeplőket illetően. Na nem kell drasztikus változásra gondolni, még mindig van néhány barna folt az arcomon, de már lényegesen kevesebb és azok is lényegesen világosabbak. Ahhoz képest, hogy nem egy túlságosan drága termékről beszélünk, egész jól végzi a dolgát. Remélem, mire elfogy a teljes üveggel, még jobban megerősít abban, hogy újravásároljam. 




Szintén egy régi tag a Bioderma Sébium pore refiner pórusösszehúzója, korábbi kedvences bejegyzésben már láthattátok, és itt írtam róla részletesebben is. Amikor elkezdtem használni a Ganier BB krémét, ez egy kicsit a háttérbe szorult, hiszen a BB kellőképpen mattította ahhoz az arcom, hogy ne kelljen külön foglalkoznom ezzel. Amióta viszont kibarnultam a Garniert, kénytelen vagyok valamivel pótolni a mattító hatást, úgyhogy ismét elkezdtem használni a Bioderma pórusösszehúzóját. Jelentem, még mindig kifogástalanul szuperál. 




Augusztusban is a MAC Buff nevű pirosítóját használtam a legtöbbször. Az igazat megvallva, mást nem is nagyon tudtam volna használni, mert az összes pirosítómat kibarnultam, és szinte egyik se látszott az arcomon. :D




A MAC Mineralize Spf 15 Foundation (Loose) még teljesen új itt a blogon, pedig már tavaly nyár óta megvan. Ez a legsötétebb (és az egyetlen por állagú) alapozóm, úgyhogy most, hogy az összes folyékony alapozóm és a Garnier BB kréme is világos, eljött az ő ideje. Nagyon szeretem, mert a por állagnak köszönhetően nem kelt nehéz érzést a bőrön, mégis kellőképpen kiegyenlíti a bőrfelszínt. Pattanásokra persze kevés (sajnos most ebből is kijutott egy-kettő), de arra ott a korrektor. Amit még szeretek benne, hogy nagyon szép sima, puha lesz tőle a bőröm, és szerencsére (ha nem is túl sokat, de) fényvédőt is tartalmaz.




A sminktermékeknél maradva következzen a hónap legtöbbet használt spirálja, az Astor Air Max Max Speed szempillaspirálja, ami 12x dúsabb pillákat ígér. Ez persze enyhe túlzás, de azért tényleg elég látványos az eredmény. A keféje egyértelműen a "semmi extra" kategória, mégis nagyon könnyen és szépen lehet vele dolgozni, nem ragasztja össze a pillákat, és pont kellő mennyiségű festéket vesz fel egyszerre. Én nagyon megszerettem ezalatt a rövid idő alatt. Még a hónap elején vettem egyébként leértékelve a Rossmannban 750 Ft-ért, ennyit simán megért, sőt. Nem tudom, hogy a "közeli lejárat" miatt volt-e leértékelve, vagy pedig azért, mert kivonják a forgalomból, minden esetre nagy kár lenne érte. 




A Terra Naturi 07 Coral árnyalatú rúzsa lett a hónap kedvence ebben a kategóriában. Ő szintén egy új darab, amire a Müllerben csaptam le, ha jól emlékszem 850 Ft-ért. Abszolút egy hétköznapi, jól kihasználható rúzs, ami a neve ellenére közelében sincs a korall színnek. Én leginkább a Lancome Love it- hoz hasonlítanám, bár ez valamivel barnásabb beütésű. Nagyon kellemes érzés egyébként viselni, nem ragad, nem szárít, és szerintem (az árához képest mindenképpen) elég tartós is. 




Amióta megérkeztek az eBayről rendelt körömvégeim, szinte egyfolytában francia manikűrt viseltem, hol magában, hol arany lemezkékkel feldobva. Alapjában véve a francia manikűr az egyik kedvencem, mert egyszerű, visszafogott, elegáns megjelenést kölcsönöz, ami tényleg bárhová megállja a helyét. Olvashattatok egyébként erről a termékről egy rövid tesztet is, amiben az Essence BTGN  körömvégeivel hasonlítottam össze. 


Nektek mik voltak a kedvenc/legtöbbet használt termékeitek az elmúlt hónapban?
Próbáltátok már ezek közül valamelyiket?

Címkék: , , , , , , ,