2012. december 27., csütörtök

Pinspiráció #9.


Heti nő


Szerintem a szilveszteri buli az a hely, ahol nem lehet sok egy csillogó flitteres ruha. Ezt az arany - törtfehér rucit én simán el tudom képzelni még magamon is, pedig én amúgy nem vagyok oda az ilyen feltűnő darabokért.



Heti pasi


Én nagyon szeretem, ha egy fiú alkalomadtán kicsit jobban kiöltözik, és a Szilveszter szerintem egy tökéletes alkalom erre.



Heti smink


Szilveszterre én mindenképpen valami erősebb sminket tudok elképzelni, mondjuk egy ilyen dögös szemhangsúlyos- műszempillás változatot.



Heti manikűr


Ugye, hogy körmön is nagyon jól mutat a fehér-arany páros? Ha esetleg tudtok arany színű nyomdázós lakkról, mindenképpen írjátok meg kommentben.



Heti hajkorona


Már egy jó ideje teljesen odavagyok a kontyokért, mert szerintem nagyon szépen kihangsúlyozzák a nyakat és a vállat. Egy szilveszteri buliba szerintem tökéletes választás.



Heti barkács


A szilveszteri bulik elengedhetetlen kelléke a maszk, amit otthon is nagyon könnyen elkészíthetünk pár száz forintból. Az én kedvencem ez a csillogó glitteres változat.



Heti mottó


Ahhoz képest, hogy milyen sok ruhám van, reggelente elég sokszor előfordul, hogy csak állok a ruhásszekrény előtt, és egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mit vegyek fel, mert valahogy semmiben sem érzem jól magam. Aztán amikor már totál felhúzom magam, és legszívesebben ki sem lépnék a házból, csak magamra kapok egy "szürke kisegér" ruhát, és már robogok is. Ezek után mindig megfogadom, hogy előző este rászánok 5 percet és kikészítem a másnapi ruhát, hiszen az élet tényleg túl rövid ahhoz, hogy unalmas ruhákat hordjunk.



Heti vicces


A Karácsony jegyében jöjjön ez az aranyos kép. Emlékszem Apa régen mennyit küzdött egy- egy karácsonyfa díszítés előtt az égősorral, mire megtalálta, hogy hol van a bibi.



Heti furcsaság


... igen... ez egy férfi...



Heti hangulat


Az utóbbi néhány évben a szilveszteri bulik valahogy mindig bénán sültek el, pedig voltunk házibuliban, diszkóban, baráti társasággal kis kocsmajellegű valamiben, sőt, egyszer még egy borospincét is kibéreltünk, de valahogy egyik sem volt az igazi. Mostanra már eljutottam odáig, hogy egyáltalán nem várom a Szilvesztert, és azt sem tudom, hogy legszívesebben hol/kivel ünnepelnék. Bálban még nem voltunk ilyenkor, talán az lenne a befutó.


Hogy tetszenek a hétre válogatott képek? Melyik a kedvencetek? 
Ti hol, kivel szoktatok (fogtok az idén) szilveszterezni?



Címkék: ,

8 megjegyzés:

Időpont: 2012. december 27. 10:49 , Blogger Rita írta...

Huu hát a furcsaság elég érdekes, a smink pedig szuper jó, a körömről nem is beszélve :) kellene nekem egy jó fehér szín :D

 
Időpont: 2012. december 27. 11:42 , Blogger Barta Veronika írta...

Én mindig kigondoltam este, hogy másnap mit vegyek fel suliba, vagy ide-oda. :)

 
Időpont: 2012. december 27. 19:18 , Blogger hkorinna írta...

Hú, az első ruha nagyon szép! :) Én sem igazán vagyok oda a szilveszterekért, nem szeretem ezt a "muszáj", hogy jól érezzem magam hangulatot.

 
Időpont: 2012. december 27. 20:05 , Blogger Noémi Konyári írta...

Szerintem is nagyon szép az első outfit! Bár nem tudom, h a sok bejgli-más süti után, h férnék bele :D:D A heti pasiról ne is beszéljünk, az úgy, ahogyan van szuper és bekopoghatnának hozzám 31-én este :):) A hajkoronát magamat ismerve, fogalmam sincs mennyi idő után tudnám megcsinálni, :D talán, h akad vki aki segít :D Az öltözködés/ruha "gond" nekem is ismerős, de lehet minél több ruhánk van, annál nehezebben döntünk, és úgyis azt veszem fel amit eddig is leggyakrabban hordtam, sokszor külön "figyelmeztetnem kell magam" , h az új ruhákat is felvegyem! Ma például az F&F-ben az akciós cuccok között találtam rá (kész csoda) egy lazább "lazacszinű" ingre :):) Hiszen a felsők között már csak a 40-44-es cuccok vannak nagyrészt...A Szilvesztert én sem tudom, de az biztos, h nem akarok egy "diszkós tömegbe" menni.. Inkább vmi kis hangulatos hely, ismerősökkel/barátokkal :)

 
Időpont: 2012. december 29. 17:18 , Blogger Viki írta...

Na az nekem is kellene. :D

 
Időpont: 2012. december 29. 17:19 , Blogger Viki írta...

Ezentúl én is így fogom, hátha megkönnyítem vele a kora reggeli kómás készülődéseket. :D

 
Időpont: 2012. december 29. 17:21 , Blogger Viki írta...

Ezek szerint nem csak én vagyok ezzel így. Úgy néz ki, hogy idén mi nagypapásba nyomulunk majd a barátommal itthon. Eszegetünk, iszogatunk és elnézegetjük a Sas-kabarét. :D

 
Időpont: 2012. december 29. 17:23 , Blogger Viki írta...

Adj egy címet és máris küldöm a fiúkat. :P

Ebben a ruha dologban lehet, hogy igazad van, hogy minél több van, annál nehezebben megy a választás. Persze ez nem akadályoz meg bennünket abban, hogy minden szezonban újakat szerezzünk be. :D Bár én az utóbbi 1-2 hónapban nem is igazán vettem magamnak ruhát, csak ami a kívánságlistámon rajta volt. (Szóval melegítőt). :D

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal