2012. december 31., hétfő

Best of 2012



December utolsó napjai nálam mindig azzal telnek, hogy végignézegetem az előző évi fogadalmaim listáját, hogy mit sikerült betartanom, illetve elkészítem a következő évre vonatkozót is. Ilyenkor végigpörgetem az éven készült fényképeket, és rácsodálkozok, hogy te jó ég, hát ez is az éven volt?! Ahogy az idei képeket nézegettem, összességében az jött le, hogy 2012 egy nagyon szuper év volt számomra. Rengeteg új emberrel ismerkedtem meg, nagyon sok élménnyel gazdagodtam, és szinte az összes célt sikerült elérnem, amit 2012-re kitűztem magam elé. Összeszedtem havi lebontásban, hogy mik voltak azok a fontosabb dolgok, amikre egészen biztosan nagyon sokáig fogok emlékezni.

Január: 
Ebben a hónapban határoztam el, hogy belevágok a blogba, és 23-án meg is született az első bejegyzés, aminek még a mai napig emlékszem a címére. 


Február:
Februárban megérkeztek az első kommentek, és egyre többen találtatok el a blogra. 


Március:
Márciusban megvásároltam életem első Chanel rúzsát, és szájfényét, amik megerősítettek abban, hogy az ár nem minden esetben egyenesen arányos a minőséggel. És ebben a hónapban mutattam meg Nektek a pálcika karkötőt, ami azóta is a legolvasottabb bejegyzés a blogon.  


Április:
Az április szinte egész végig csak a tanulásról szólt, teljes gőzzel készültem az államvizsgára. 


Május: 
Ez a hónap volt az egyik legmeghatározóbb 2012-ben, ugyanis ekkor volt az államvizsgám. Nagyon sokat tanultam rá, és nagyon izgultam, de végül sikeresen vettem az akadályokat, és négyessel sikerült lezárnom a Bsc-s tanulmányaimat. Május a blog szempontjából is jelentős mérföldkő volt, ugyanis ebben a hónapban született meg a Facebook oldal, ahol jelenleg 177-en követtek.


Június: 
Június többnyire már az édes semmittevéssel telt, végigültem két diplomaosztó ünnepséget (a sajátomat és a barátomét), sikeresen felvételiztem a Debreceni Egyetem logisztikai menedzsment mesterszakára, és ebben a hónapban eltöltöttünk néhány napot a barátommal Répáshután is. Júniusban indítottam a második nyereményjátékot a blogon, amire összesen 76-an jelentkeztetek, a legolvasottabb bejegyzés pedig ebben a hónapban a Garnier zsíros bőrre való BB krémjének tesztje volt. 


Július: 
Júliusban vásároltam meg az új telefonomat, amit azóta is imádok, mert nagyban megkönnyíti a mindennapjaimat. Ebben a hónapban voltunk Mátrafüreden, a barátom osztálytalálkozóján, és júliusban ünnepeltük megismerkedésünk 6. évfordulóját is. 


Augusztus: 
Az augusztus teljes egészében a pihenésről szólt, ekkor voltunk a családdal a Balcsin, ahol sikerült jó néhány árnyalatot lebarnulnom (azóta pedig kifakulnom). Még javában nyaraltunk, amikor megjött a felvételi értesítő az Egyetemtől, hogy sikerült a felvételim és sok szeretettel várnak szeptembertől. Valamint ebben a hónapban részt vettem egy nagyon szuper divatbemutatón is a Szerencsi Csokoládéfesztivál keretein belül. 


Szeptember: 
A szeptember első napjai a beköltözésről és a suliba való visszarázódásról szóltak. Ebben a hónapban hallottam először a Rukkoláról, aminek azóta nagy rajongója lettem, és az oldalnak hála nagyon sok, érdekes könyvet sikerült elolvasnom. Ebben a hónapban voltunk a barátommal Hódmezővásárhelyen az unokatestvére esküvőjén, és 29-én betöltöttem a 23. életévemet is (ami azóta sem látszik meg rajtam :D)


Október: 
Októberben Lakkfan Verus megkeresett, hogy lenne-e kedvem találkozni vele, és néhány debreceni bloggerlánnyal, én pedig kapva kaptam az alkalmon, és azóta is nagyon hálás vagyok neki, hiszen nagyon jófej lányokat ismerhettem meg általa. Ebben a hónapban volt az első blogos megkeresés a Sigma jóvoltából,  és az októberi Glamour-napok alkalmával találkoztam személyesen először egy olvasómmal, aki volt olyan bátor, hogy leszólított a DM-ben. Mondanom sem kell, még így 2 hónap távlatából is fantasztikus érzés tölt el, ha rá gondolok. :)


November: 
Novemberben az "első alkalmak" hónapja volt, ekkor voltam életemben először Bécsben, méghozzá a karácsonyi vásáron, ahol sok helyi különlegességet sikerült megkóstolnom. A hónap közepén részt vettem életem első gólyabálján, és ekkor volt a disznóvágás is, ahol elkészítettem az első forralt boromat is 70 literes mennyiségben.


December:
Az év utolsó hónapja nagyon mozgalmas volt, ismét sikerült találkoznom a debreceni bloggerlányokkal, akikkel megajándékoztuk egymást Mikulás nap alkalmából. Én Dii-től kaptam egy mindenféle jóval teli mikuláscsomagot (innen üzenem Dii, úgy tűnik, hogy a nyaklánc működik :)). Decemberben ismét gólyabálon voltunk a barátommal, ahol egy nagyon aranyos olvasómmal kerültünk egy asztalhoz (puszi Noémi), és ebben a hónapban megismerkedtem még egy lelkes Cheap and Chic look olvasóval, akiről kiderült, hogy több közös ismerősünk is van. A hónap közepétől elárasztottak a zárthelyi dolgozatok, majd nagyon gyorsan elérkezett a Karácsony. Beindult itthon a DIY gyár, ugyanis az éven a vásárolt ajándékok mellett kézzel készült ajándékkal is készültem, ezekről itt már olvashattatok. Elkészítettem életem első ünnepi vacsoráját, és mézeskalácsait is, meglátogattuk a közelben élő rokonokat, és minden nap degeszre ettem magam. Ma pedig már az év utolsó napja van, arcmaszkkal a fejemen, az estére készülődve ülök a gép előtt, és pötyögöm ezeket a gondolatokat.


Nagyon jó volt felidézni ezeket az emlékeket, most is csak azt tudom mondani, hogy 2012 nagyon is az én évem volt. Remélem 2013 hasonlóan szép élményekkel vár majd rám, és a céljaimat is sikerül majd elérnem. 


Nektek hogyan telt az elmúlt egy év? Szoktatok valamiféle évértékelést tartani, vagy teljesen feleslegesnek tartjátok? És mit gondoltok az újévi fogadalmakról?


Én ezúton kívánok Nektek sikerekben gazdag, nagyon boldog Új Évet! Jó szórakozást ma estére mindenkinek! (Aztán az alkohollal csak okosan! ;))



Címkék:

15 megjegyzés:

Időpont: 2012. december 31. 15:36 , Anonymous Neska írta...

Imádom a blogod! :)
B.Ú.É.K. és sok-sok bejegyzést 2013-ban is! :)

 
Időpont: 2012. december 31. 16:38 , Blogger Yvette írta...

Még csak januárban lesz egy éves a blogod? Olyan mintha már évek óta olvasnám :D Remélem jövőre is ilyen jó lesz! :) B.U.É.K.!

 
Időpont: 2012. december 31. 17:03 , Blogger hkorinna írta...

Most néztem vissza a pálcika karkötős bejegyzésedet, nagyon ötletes! :D Boldog Új Évet kívánok! :)

 
Időpont: 2012. december 31. 17:03 , Blogger Barta Veronika írta...

Örülök, hogy rátaláltam a blogodra, nagyon megszerettem, és külön öröm, hogy személyesen is megismerhettelek. :) Jövőre összejöhetnénk, koccintani az óévre és az újévre. :)

 
Időpont: 2012. december 31. 17:07 , Blogger Viktória (shake it up) írta...

Csak így tovább a bloggal! Boldog Új Évet! :)

 
Időpont: 2013. január 1. 18:39 , Blogger Noémi Konyári írta...

Neked is nagyon boldog új évet! Először is , köszi, h megemlítettél a blogban , igen én is nagyon örülök, h elmentem a gólyabálba és nem felejtem el, hogy az első dolog rólad amit Petinek mondta, hogy milyen csinos vagy és h én is ilyesmi rövidebb hajat szeretnék hamarosan! :D:):) Amúgy én is mindig "számot szoktam vetni" a fogadalmaimmal, de már egyre kevesebbek vannak, vagyis egy nagyon fontos volt ,hogy mindenképpen visszatérek Franciaországba, ott élek/dolgozom és újra eszek macaron-okat és megkóstolom a finom sajtokat ( mert amúgy nem nagyon szeretema sajtokat:D)Úgyh ez sikerült, ja azt nem említettem, h én is leállamvizsgáztam júniusban, de mintha ez is már ezer éve lett volna! Ja és igen örülök, h a sok divatblog között a Tiedre is rátaláltam és megcsináltam a pálcikakarkötődet, beszereztem én is csíkos felsőt, és sok-sok hasznos tanáccsal lettem gazdagabb hála Neked! :):) Úgyh csak szorgalmasan a posztokkal, csak így tovább!
Ja a Szilveszterem jól telt, nem kevés de nem is sok alkohollal, pont annyi koktéllal meg pezsgővel amennyivel kell!:) Egy baráti társasággal voltunk egy beülős helyen. Puszi

 
Időpont: 2013. január 1. 19:05 , Blogger Viki írta...

De aranyos vagy Neska, köszönöm. :)

 
Időpont: 2013. január 1. 19:05 , Blogger Viki írta...

Igen, pontosan 23-án. :)

 
Időpont: 2013. január 1. 19:05 , Blogger Viki írta...

Köszi Korinna, örülök, hogy tetszik. :)

 
Időpont: 2013. január 1. 19:07 , Blogger Viki írta...

Nagyon jól esik ezt olvasni, örülök, hogy így gondolod. :) Én benne vagyok egy utószilveszteri koccintásban. ;)

 
Időpont: 2013. január 1. 19:08 , Blogger Viki írta...

Köszönöm a bátorítást Viktória. ;) B.U.É.K. Neked is! :)

 
Időpont: 2013. január 1. 19:12 , Blogger Viki írta...

Nagyon örülök, hogy hasznosnak találod azt, amit csinálok, az ilyen visszajelzések mindig jó érzéssel töltenek el. :)
Gratulálok az államvizsgádhoz, és, hogy ahhoz, hogy sikerült visszatérned Franciaországba.
(Én és a barátom hatalmas sajt-rajongók vagyunk, a bakancslistánkon szerepel, hogy egyszer végigkóstoljuk a világ összes sajtját. Vagy ha nem is az összeset, de a lehető legtöbbet. :D)

 
Időpont: 2013. január 2. 15:05 , Blogger Bogi Vrg írta...

Örülök, hogy ilyen jó évet zártál!
Boldog új évet!

 
Időpont: 2013. január 4. 10:49 , Blogger Noémi Konyári írta...

Hát ezt nem is tudtam! :) de akkor erre is van több megoldás : ha ismét kimegyek ( szerepel a 2013-as "fogadalmak között") akkor vagy hozok Nektek vagy meglátogattok! :):) Nem is tudom melyik a jobb! :) Persze, hogy hasznosank találom a blogodat mert sztem nem szégyen másoktól tanulni, és ellesni dolgokat, sőt inkább az a jó, ha van kitől és van mit! :):

 
Időpont: 2013. január 6. 15:00 , Blogger Viki írta...

Köszönöm Bogi, Neked is Boldog Új Évet! :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal