2012. október 17., szerda

Pinspiráció


Ismét itt a szerda, és mivel az előző heti inspirációs összeállítás többeteknek is elnyerte a tetszését, erre a hétre is összeválogattam a kedvenc képeimet az adott témákból. A képek forrása ismét a Pinterest. :)


Heti nő


A múltkori elegáns szett után a hétre egy lazább női outfitet választottam. Igazából erről is elmondható, hogy alapjában véve egyszerű alapdarabokról van szó, amikre önmagukban nem biztos, hogy azt mondanám, hogy wow, de így együtt nagyon jól mutatnak.



Heti pasi


A heti pasi kategóriában most egy elegáns összeállítás lett a kedvencem. Le sem tagadhatnám, hogy odavagyok az öltönyös fiúkért.



Heti smink


Ha ennek a képnek címet kellene adnom, akkor biztosan az "5 perces bulismink" lenne az. Egy feltűnő rúzzsal és egy tusvonallal szerintem nem nagyon lehet mellélőni, főleg, ha nincs sok időnk a készülődésre.



Heti manikűr

  
Annak ellenére, hogy körömfestésnél (és úgy általában mindennél) a kevesebb néha több elvet vallom, ez a manikűr szerintem eszméletlenül jól néz ki.



Heti hajkorona


Régebben, amikor még hosszabb volt a hajam (sajnos sosem volt ilyen hosszú :/) nagyon sokat hordtam így oldalra fonva. Szerintem nagyon szexi, laza és bájos is egyben. 



Heti barkács


A hétre egy nem túl egyszerű, bár annál praktikusabb tárolási ötletet hoztam a barkács kategóriában. Egy sima létrából és néhány lécből ilyen szuper kis ruhatárolót lehet készíteni. Hely szűkében szenvedőknek szerintem érdemes megpróbálkozni vele. 



Heti mottó


A hét mottója Henry Fordtól: Akár úgy gondolod, hogy meg tudod csinálni, akár úgy, hogy nem, igazad van.  A lényeg tehát Lányok: pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz, és akkor bármit el tudtok érni. 



Heti vicces


Ezt a képet már nagyon régen lementettem a gépemre, és bármikor megnyitom, egyből jobb kedvem lesz tőle. Annyira vicces, mindig a saját kiskutyánk jut róla eszembe. Bár nekünk yorkshire terrierünk van, nagyjából ugyan ez a kategória, folyton rosszalkodik, de ennek ellenére imádjuk. :)



Heti furcsaság


A múltheti virágos férfinadrág után most egy női ruhadarab lett a heti furcsaság kategória győztese. Ez a cipő számomra a WTF kategória, nagyjából olyan, mintha egy krumplis zsák lenne a leányzó lábára húzva. Lehet, hogy velem van a probléma, de ezt a fajta kreativitást valahogy nem tudom értékelni. :D



Heti hangulat


A fél vesémet odaadnám most egy jó forró fürdőért. A koliban nálunk még mindig nincs fűtés (még jó, hogy hivatalosan 2 napja elkezdődött a fűtési szezon, és a nyáron telepakolták az épület tetejét napkollektorokkal, hogy ezzel majd sokkal hatékonyabb lesz a fűtés  (-.-)), és konkrétan fagyhalál közeli állapotok uralkodnak a szobában. Nem baj, az okosok azt mondják, hogy 17 fokban a legegészségesebb az alvás.



Címkék: , , ,

16 megjegyzés:

Időpont: 2012. október 17. 18:45 , Blogger Marcsi Kincsesládikája írta...

Ez az utolsó kép de jó :)

 
Időpont: 2012. október 17. 19:08 , Anonymous Ani írta...

Ismét szuper kis összeállítás!:) A manikűrös képet én is lementettem már régebben...annyira szép! :) Heti pasi...nem találok szavakat...ahhw ^^

 
Időpont: 2012. október 17. 19:17 , Blogger dyna írta...

muhahahahaha ez a kutya, köszi a képet! :)))
sajnálom, h nincs fűtés, szerencsére a következő napokra jobb időt mondanak, tovább már nem hűlnek a falak. :/ sovány vigasz.

 
Időpont: 2012. október 17. 19:59 , Blogger Andi írta...

Az utolsó bekezdést megmosolyogtam, ugyan én nem vagyok kolis, de nálunk a suliban sincs fűtés, sőt, konkrétan megmondták, hogy ne is számítsunk rá a jövőben sem, és most éppen napkollektorokkal pakolják tele a suli tetejét :D

 
Időpont: 2012. október 17. 21:17 , Blogger hkorinna írta...

Megint nagyon jó képeket sikerült összeválogatnod! A létrás ötlet annyira tetszik! :))

 
Időpont: 2012. október 17. 23:33 , Blogger Viktória (shake it up) írta...

Jaj de jó ötlet az a létrás! :)

 
Időpont: 2012. október 18. 9:52 , Blogger Barta Veronika írta...

Az a kutya. :D

 
Időpont: 2012. október 20. 15:04 , Blogger Viki írta...

Ugye? Egyből meghozza a kedvet egy jó forró fürdőhöz. :)

 
Időpont: 2012. október 20. 15:06 , Blogger Viki írta...

Köszi Ani, örülök, hogy tetszenek a képek. :) Egyszer majd megpróbálkozok én is valami hasonló manikűrrel, csak legyen elég időm, meg türelmem hozzá. :D

 
Időpont: 2012. október 20. 15:09 , Blogger Viki írta...

Ugye milyen ééédi? Én nem tudnék rá haragudni. :D A fűtést illetően, most tényleg nagyon jó idő van, egy pólóba simán el vagyok odakint, viszont jövő hét végére megint lehűlés várható. Az "illetékesek" egyébként azt mondták, hogy akkor lesz bekapcsolva a fűtés, amikor kint 10-12 fok lesz... úgyhogy a jövő héten viszem fel magammal a kis hősugárzómat. :D

 
Időpont: 2012. október 20. 15:10 , Blogger Viki írta...

Hát látod mit ér a napkollektor... hiába van, a fűtést mégsem tudják megoldani. :/

 
Időpont: 2012. október 20. 15:12 , Blogger Viki írta...

Köszi, örülök, hogy tetszenek a képek. :)

 
Időpont: 2012. október 20. 15:13 , Blogger Viki írta...

Ugye? A nagy ötletek általában a legegyszerűbb dolgok továbbgondolásából születnek. :)

 
Időpont: 2012. október 20. 15:15 , Blogger Viki írta...

Lehet, hogy kinyomtatom a kutyás képet, és kiteszem a koliba, mert elég csak ránéznem és volt rosszkedv, nincs rosszkedv. :D

 
Időpont: 2012. október 23. 11:59 , Blogger Bogi Vrg írta...

Imádom azt a manikűrt, a két kék árnyalat ezüst csíkkal középen a legjobb, a létrás ötlet is szintén szuper!

 
Időpont: 2012. október 23. 15:33 , Blogger Viki írta...

Nekem a mutatóujj a kedvencem. :D

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal