2012. augusztus 29., szerda

Nyári kívánságlista - TELJESÍTVE



Most, hogy már vészesen futunk ki az augusztusból, ideje az őszi/téli kívánságlistámra koncentrálni, ezért úgy döntöttem lezárom a nyári kívánságlistás kutatásokat és megmutatom, hogy miket sikerült beszereznem a kiszemelt darabokból. A lista legfőbb célja az lett volna, hogy szigorúan csak azokat a darabokat szerezzem be, amik azon szereplenek, de ez persze nem sikerült. Sok volt az akciós "majd csak jó lesz valamire" és a "húúú, ez csak ennyi, hát akkor megveszem" vásárlás is, ezeket a jövőben igyekszem visszaszorítani megszüntetni. Na de most akkor jöjjenek azok a dolgok, amiknek a megvétele tudatos volt.




Minden vágyam volt egy minőségibb parfüm, amire még a JOY napok (azt hiszem) keretében csaptam le. Végigszagolgattam az összes parfümöt a Douglasban, de végül mégiscsak az eredeti tervnél maradva ezt a Jimmy Choo- t vettem meg. Egyszerűen imádom az üde, könnyed, nyárias illatát, tökéletesen illik hozzám. :)




Szintén JOY napi szerzemény volt ez a Camaieu kalap is, amit eddig még egyszer sem viseltem a "nagyközönség" előtt. Tetszik felvéve, és szerintem jól is áll, de még nem volt bátorságom utcára is felvenni, pedig van egy két outfit ötletem hozzá.




Mindenképpen szerettem volna kicsit nőiesíteni a ruhatáramat, ezért szükségem volt néhány szoknyára. Az áhított darabot - a H&M azték mintását - azóta sem láttam sehol, de végül csak besikerült egy azték mintás(nak mondható) a New Yorkerből. 




Többetek javaslatára megrendeltem a Make up plaza-tól a Sleek Life's a peach árnyalatú pirosítóját, amit azóta szorgosan használok. Bár most, hogy néhány árnyalatot barnultam, szinte semmi nem látszik az arcomon, akármennyit is viszek fel belőle, de ha visszafakulok, szerintem megint jó barátságban leszünk. 




Az ékszerekkel is eléggé hadilábon álltam még a nyár elején, mostanra viszont sikerült jó néhány új darabra szert tennem. A többségüket eBay-ről rendeltem (ezeket be is mutattam Nektek itt és itt), illetve a C&A-s leárazások során sikerült beszereznem, de volt amelyiket saját kezűleg készítettem el. 




A lista 6. és egyben utolsó tétele egy okostelefon volt, amit végül nem úgy, és nem akkor sikerült beszereznem, ahogyan azt én előre elterveztem. Eleinte a Samsung Galaxy Ace és az iPhone 4 között vacilláltam, amiből végül egy Samsung Galaxy W lett. A számításaimat a Telenor nyár eleji akciója húzta keresztbe, amikor is féláron lehetett hozzájutni bizonyos telefonokhoz. Amikor ez kiderült, nagyjából 2 nap alatt végigzongoráztam az összes lehetőséget és végül emellett döntöttem. Utólag egyáltalán nem bánom, hogy ezt hoztam el, hiszen az én igényeimet teljes mértékben kielégíti. Na nem azt mondom, hogy ha hozzámvágnának egy Iphone 4-et, szaladnék előle, de egyelőre ez is tökéletesen megteszi. 

Összegezve a dolgokat, végül (szinte) mindent sikerült beszereznem, amit szerettem volna, hozzátéve elég jó áron. A listaírás tanulsága pedig számomra az, hogy a jövőben szigorúbban kell ragaszkodnom hozzá, és nem szabad elcsábulnom minden után, ami akciós, hiszen, ha szükségem lenne az adott dologra, akkor az szerepelne a listán. 


Nektek sikerült mindent beszereznetek a nyári kívánságlistáról? Mennyire tudtátok tartani magatokat az eredeti tervhez? Csak azt vettétek meg, ami szerepelt rajta, vagy Ti is elcsábultatok egy két (akciós) dolog után?

Címkék: , , ,

10 megjegyzés:

Időpont: 2012. augusztus 29. 14:57 , Blogger Marcsi Kincsesládikája írta...

Ha jól látom, olyan nyakláncod van, amit tegnap kérdeztél hogy honnan van a karkötőm :)
Tök szuper az ékszertartód!
A parfüm meg nagyon jó választás volt szerintem! Finom illat és ár-ml arányban is jó ;)

 
Időpont: 2012. augusztus 29. 15:53 , Blogger Katie írta...

A Sleek pirosító nagyon jól néz ki! Az én kívánságlistámon is szerepel...érik a rendelés. :)

 
Időpont: 2012. augusztus 29. 16:08 , Blogger Unknown írta...

A kagyló tésztás gyűrűdért a mai napig odavagyok! :)
Nekem is sikerült beszereznem egy telefont, én végül Blackberryre voksoltam, ismervén az előnyeit és hátrányait is. Ruhák meg ékszerek terén totál logikátlanul vásárolgattam idén, viszont egy dolog biztos volt: ha vásárolni megyek, körömlakk tuti lesz a szatyorban :D

 
Időpont: 2012. augusztus 30. 9:22 , Blogger Bogi Vrg írta...

Nekem alig valósult meg valami, köszönhetem annak, hogy a szemműtétem miatt nem gyógyultam elég gyorsan, ezért nem tudtam dolgozni, azaz nem volt fizetésem :S meg persze a műtét se volt olcsó, de az volt a legfontosabb, mondhatjuk úgy is, hogy rajta volt a listán. Úgyhogy még aktuális őszre a tavaszi kívánságlistám is, de nemrég vettem egy peplumos pólót az F&F-ben, ami nem volt drága :-)

 
Időpont: 2012. augusztus 30. 11:38 , Blogger Kitti írta...

Ilyen kalapot én is szeretnék, New Yorkerben találtam nőit, de drágálltam. Megkérdezhetem hol vetted és mennyiért? :) A kívánáságlistádhoz pedig gratulálok, irtó jó érzés lehet hogy többé kevésbé minden úgy ment ahogy akartad. Én még nem készítettem soha ilyen listát, mindig csak fejben, az meg nem túl jó megoldás mert sokszor jönnek-mennek benne a dolgok, így az ilyen összesített sikerélmény is általában elmarad. :)

 
Időpont: 2012. augusztus 31. 12:02 , Blogger Viki írta...

Igazad van, most már nekem is kezd beugrani, hogy hasonló a karkötőd. :D
Az ékszertartó egyébként apukám érdeme, egy régi állólámpából csinálta. :)

 
Időpont: 2012. augusztus 31. 12:04 , Blogger Viki írta...

Én is nagyon szeretem ezt a pirosítót. :) Amikor meg akartam rendelni, vagy 1-2 hétig nem volt raktáron, már azon is gondolkodtam, hogy eBayről rendelem meg, de onnan jóval drágább lett volna.

 
Időpont: 2012. augusztus 31. 12:10 , Blogger Viki írta...

Jajj, de kis cuki vagy. :)
Nekem is tetszenek amúgy a Blackberry-k, de mivel nem vagyok nagy sms-ezős, inkább a nagy kijelzőre voksoltam. :D
Ruhák terén velem is elszaladt egy kissé a ló, bár a vásárlásaim nagy részét turkálóban tudtam le, úgyhogy mindent egybevetve nem volt olyan vészes.
A körömlakkokról kezdek mostanában leállni, annyira büszke vagyok magamra, hogy még az Essence 300 Ft-os "polcürítési" akciója sem csábított el. :D

 
Időpont: 2012. augusztus 31. 12:12 , Blogger Viki írta...

Nagyon sajnálom, remélem azért előbb- utóbb sikerül majd mindent bepótolnod. :)

A peplumon én is gondolkodom, de már annyi felsőm van, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük. Persze egyik sem ez a fazon, úgyhogy lehet, hogy mégis megkukkantom őket. :D

 
Időpont: 2012. augusztus 31. 12:17 , Blogger Viki írta...

A kalapot a nyíregyházi Korzóban vettem a Camaieu-ban, és ha jól emlékszem 2.500 Ft körül volt. Én igazság szerint ennél olcsóbban nem láttam sehol sem. :/
Nekem is ez volt az első listám, és tényleg jó, hogy mindent sikerült kipipálnom róla, de jobban örültem volna, ha tudom magam tartani hozzá, és nem veszek meg minden vackot, ami olcsó. De gyakorlat teszi a mestert, az őszi vásárlásoknál majd jobban odafigyelek. :D

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal