2012. június 19., kedd

Garnier BB krém zsíros és vegyes bőrre - TESZT



Még tavaly télen, amikor megjelent itthon a Garnier Miracle Skin Perfector, mint az első drogériás BB krém, annyira megörültem, hogy egyből be is vásároltam belőle, minden további utánajárás nélkül. Ennek meg is lett a "böjtje", ugyanis hamar kiderült, hogy kevert/zsíros bőrűeknek nem a legjobb választás, mert a fénylő hatást még jobban felerősítette. Az első negatív élményt követően már valamivel óvatosabban álltam a Garnier új BB kréméhez, amit kifejezetten zsíros és kombinált bőrre fejlesztettek ki, de végül a kíváncsiságom győzött, és megvettem ezt a változatot is.




A doboz hátulján egy elég terjedelmes leírást találunk magáról a krémről.




A megjelenés némiképp változott, ugyanis elődjével ellentétben ez egy hosszúkás, vékony, tubusos csomagolást kapott. 




Az állagát tekintve sokkal folyósabb, mint az original változat, nekem egy kissé már túlságosan is folyik. A felvitelnél ez nem jelent gondot, viszont amikor lecsavarom a kupakot, egyből minden úszik a krémtől. De szerintem, ha már nem lesz ennyire tele, akkor ezzel sem lesz probléma. 




Fedőképességét én olyan enyhe- közepesnek mondanám. Az apróbb bőrhibákat szépen elfedi, a pattanásokkal azonban már nem birkózik meg, de nem is ez az elsődleges a feladata. Arra amúgy is ott a korrektor. 

A színskála itt is elég szegényes, ugyanis csak 2 színben (világos és normál) kapható. Én a normált választottam, és szerencsére elég jól illeszkedik a bőröm színéhez. Felkenést követően először egy picit sötét, de pár perc után már teljesen hozzáidomul a bőrömhöz. 

A folyós állagának köszönhetően elég könnyű eldolgozni, én nem használok hozzá ecsetet, hanem csak simán kézzel viszem fel az arcomra.

Az elmúlt pár nap időjárása a lehető legjobb volt ahhoz, hogy kiderüljön mennyire bírja a meleget, és azt kell mondjam, nálam kiállta a próbát. Púder nélkül 4 óra elteltével már volt ugyan mit igazítani rajta, na de ebben a hőségben melyik az az alapozó, amin nem kell. Blot púderrel viszont simán kibírta a 6 órát is diszkógömb effektus nélkül. Ehhez azért hozzá kell tennem, hogy ezt az időt nem a tűző napon töltöttem, hanem leginkább árnyékban.

Most is készítettem egy előtt- utána képet, szerintem elég szembetűnő a változás. Eltűntek a piros foltok és egy egységes bőrszínt adott az arcomnak, maszkhatás nélkül. 




Az ára szerintem teljesen elfogadható, 1.990 Ft-ba kerül most akciósan a DM-ben. Ezért a pénzért 40 ml-t kapunk, ami  10 ml-rel kevesebb, mint az "eredeti" Garnier BB krém, viszont 10 ml-rel több, mint egy átlagos alapozó.

Összességében én nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel, hiszen egy olyan krémet kaptam, amit bátran hordhatok minden nap, anélkül, hogy úgy néznék ki, mint aki az Operabálba készül. Nyárra nem is kell ennél több az arcomnak, kellőképpen hidratál, egészséges bőrképet ad, és ami hatalmas bónusz, hogy SPF 20 fényvédőt is tartalmaz. Bátran tudom ajánlani azoknak, akik hozzám hasonlóan zsíros, vagy kevert bőrükkel keresnek valami könnyű, nyári, matt hatású színezett hidratálót. Én annyira megszerettem ezalatt a pár nap alatt, hogy biztosan újra fogom vásárolni, ha ez a tubus elfogy.

Ti alapozót, vagy inkább csak színezett hidratálókrémet használtok nyáron? Próbáltátok már a Garnier valamelyik BB krémjét?  

Címkék: , , , ,

19 megjegyzés:

Időpont: 2012. június 19. 19:58 , Blogger Reka írta...

Szuper, hogy hozzánk is behozták ezt a változatot! :)
A sima nekem nagyon fénylett, biztos ki fogom próbálni, hogy ez milyen.
Nyáron én csak színezett hidratálót használok, ezzel meg van oldva a fényvédelem is.

 
Időpont: 2012. június 19. 20:46 , Blogger phoenix írta...

Szia!
Köszi a tesztet, én is úgy jártam a sima változattal mint te, úgyhogy előbb elolvasok 100+1 véleményt az újról, mielőtt megveszem :) Neked a simából is a sötétebbik kellett? Mert nekem abból sötét volt a sötét, de a képeket elnézve nincs világosabb bőröm, mint neked. Szóval érted, a kétféle sötét megegyezik színre?

 
Időpont: 2012. június 19. 20:49 , Blogger adryenka írta...

Mint mindenki más, én is tűkön ülve vártam az előző változatot. Meg is vettem, persze nem is volt jó, maximum fél kiló púderrel. Amúgy meg szuper az egész koncepció szerintem, úgyhogy meg fogom venni ezt a verziót ami illik is a bőrömhöz. :)

 
Időpont: 2012. június 19. 21:08 , Blogger Vick írta...

Bár én most vettem meg az essence my skin színezett hidratálóját, szerintem ez is meglesz. :) Már nagyon vártam, sajnos nekem sem volt a legjobb választás az original Garnier BB. Köszi a tesztet! :)

 
Időpont: 2012. június 19. 22:18 , Anonymous Névtelen írta...

Az listen szerelmére valaki mondja meg végre,hol kapható!

 
Időpont: 2012. június 20. 7:43 , Blogger Unknown írta...

És azok akiknek a bőrük nagyon száraz és az előző Garnier BB tragédia volt, a mostani meg ugye kevert bőrre ajánlott? Azoknak nem talál ki valamit a Garnier? Jó lenne emberi áron is BB krémet használni :)

 
Időpont: 2012. június 20. 7:59 , Blogger Viki írta...

A sima nekem sem működött, kb. kétszer használtam, azóta ott porosodik a szekrényben. :S Ez viszont tényleg nagyon jól el lett találva. :)

 
Időpont: 2012. június 20. 8:10 , Blogger Viki írta...

A simából én végül a világosabbat vettem meg, de akkor még az is kicsit sötétnek bizonyult. De azóta én nagyon sokat barnultam, és a mostani barnaságomhoz kell a "normál" szín. Az original BB világosával összehasonlítva talán 2 árnyalattal lehet ez sötétebb.

 
Időpont: 2012. június 20. 8:14 , Blogger Viki írta...

Igen, nekem is nagyon tetszik, hogy nem kell 3-4 krémet magamra kennem, sokat lehet így spórolni a reggeli készülődéskor. :) Az eredeti nekem még fél kiló púderrel sem működött, mert folyamatosan olyan ragacsosnak éreztem a bőröm.

 
Időpont: 2012. június 20. 8:16 , Blogger Viki írta...

Nagyon szívesen. :) Én is megvettem az Essence színezett hidratálóját (kék tubusos), de időközben barnultam vagy 3 árnyalatot, és attól már olyan szürkés színű lett az arcom.

 
Időpont: 2012. június 20. 8:17 , Blogger Viki írta...

Az utolsó előtti bekezdést ha elolvasod, ott van, hogy a DM-ben vettem. :D

 
Időpont: 2012. június 20. 8:22 , Blogger Viki írta...

Hát ez egy nagyon jó kérdés. Talán ha a visszajelzések eljutnak a Garnierhez, és látják, hogy lenne rá igény, akkor majd nekiállnak kifejleszteni egy nagyon száraz bőrre való változatot is. :)

 
Időpont: 2012. június 20. 11:38 , Blogger Vick írta...

Nekem is megvan a kék tubusos is essence-től, és én is amiatt vettem meg a narancssárga my skin színezett hidratálót, mert barnultam közben. :)
Szerintem én ezt a Garnierest majd őszre veszem meg (Kivéve, ha a my skin nem válik be, mert akkor előbb. :D)

 
Időpont: 2012. június 20. 17:06 , Blogger Viszkok Fruzsi írta...

Szerintem neked nincs is szükséged rá, mert nélküle is tökéletes a bőröd.. :D :D

 
Időpont: 2012. június 20. 18:12 , Blogger Heléna írta...

Na de jó,hogy ez bevált :)
Én szintén az első fajtájával jártam pórul,úgyhogy kissé szkeptikus vagyok / voltam ezzel kapcsolatban , de azt hiszem,hogy meg győztél :)
Nagyon alapos volt ez a teszt :D

 
Időpont: 2012. június 20. 21:20 , Blogger anna írta...

Auchanban 1799 Ft most! :) Ma szereztem be,első benyomás szuper.

 
Időpont: 2012. június 20. 23:11 , Blogger Viki írta...

Jajjj, de aranyos vagy. :) Nem mindig ilyen ám, most a gyakori maszkolás meg arcszauna valamennyire rendbe hozta. :)

 
Időpont: 2012. június 20. 23:11 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy segíthettem, és nagyon remélem, hogy Neked is be fog válni. :)

 
Időpont: 2012. június 20. 23:34 , Blogger Viki írta...

Jajj, de jó, hogy ezt megírtad. :) Azt nem tudod, hogy ez ott is csak bevezető ár, vagy a későbbiekben is ennyi lesz?

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal