2012. május 2., szerda

Maybelline Illegal Length szempillaspirál

Idén nem kapkodtam el a Glamourban lévő 50%-os DM kupon felhasználását. Eredetileg pirosítót szerettem volna vele vásárolni, többször be is mentem a DM-be, alaposan körülnéztem, belenyúlkáltam néhány teszterbe, de valahogy semmi sem fogott meg. Egy üde, barackos árnyalatot kerestem, ami nem hemzseg a csillámoktól, mivel ilyet nem találtam, lemondtam a pirosítóról, és jött helyette a másik alternatíva, a spirál. Ebből is jó párat megnézegettem, végül az agyonreklámozott Maybelline Illegal Leght spirálját hoztam el... nagy hiba volt. 




A tubus formája nem a megszokott, olyan, mintha valaki meghajlította volna, de ez semmiben nem befolyásolja a használhatóságot. Nekem ugyan úgy kézre állt, mint az összes többi szempillaspirál.




A keféje első ránézésre szimpatikus volt, látszódtak rajta a kis rostszálakat, amik ugye a pillához ragadva hosszabbítják azt. A hivatalos leírás szerint 4 mm-es rostszálakat tartalmaz, amit egy ún. rostfixáló formula rögzít a pillákhoz. A keféje pedig elvileg 6 ponton érintkezik minden egyes szempillával, azért azt az apró betűs részben megjegyzik, hogy az érintkezései pontok száma változhat.


Pőre pillák

Maybelline Illegal Length - 1 rétegben

Maybelline Illegal Length - 2 rétegben


A teljesség kedvéért közzéteszem a promóképet is. Nyilván azzal én is tisztában voltam, hogy enyhe túlzás a kép, de ha jól tudom, valamelyik sminkmárka termékének reklámját betiltották azért, mert finoman szólva köze nem volt a valósághoz. Hát valami ilyesmit érzek itt is.




Az igazat megvallva egyáltalán nem vágtam hátast tőle, ez nálam még elég messze áll az illegálisan hosszú pilláktól. Egy rétegben is sikerült összetapasztania a szempilláimat, kettőben pedig már konkrétan póklábakat csinált. Egy 2.800 Ft-os spiráltól én azért többet várnék. Még így is, hogy féláron került hozzám, megbántam, hogy megvettem, mert ettől még egy Lora szempillaspirál is jobban teljesít.

Nektek mi a véleményetek erről a spirálról? Volt már hasonló negatív tapasztalatotok sminktermékkel kapcsolatban?

Címkék: , , ,

18 megjegyzés:

Időpont: 2012. május 2. 7:42 , Blogger Super Sweet írta...

Melyik Glamourban volt ilyen kupon?:$

 
Időpont: 2012. május 2. 8:24 , Blogger Nóra írta...

uhh,hát ez sokminden,csak nem illegálisan hosszú...inkább a reklám az illegális! :P

 
Időpont: 2012. május 2. 8:38 , Blogger Andrea írta...

Szerintem a saját pilláid is elég pöpecek amúgy:D És ez meg elég gagyi:( Spirál ügyben szerintem a L'Oreal verhetetlen, szinte az összes csodás, de amelyik nem az is jobb a többi márkánál:D A La Roche Respectissime nagyon szépen hosszabbít amúgy, és vékony precíz a keféje, könnyű vele dolgozni :)

 
Időpont: 2012. május 2. 10:32 , Blogger Viki írta...

Az áprilisi Glamourban volt egy 50%-os kupon, amivel a DM-ben bármilyen sminkterméket meg lehetett venni. (Pontosabban nem bármilyet, mert meg voltak szabva a márkák, de szerintem nagyjából bármiből lehetett választani.)

 
Időpont: 2012. május 2. 10:34 , Blogger Viki írta...

Hát valahogy úgy... teljesen kiakadtam tőle, hogy manapság ennyi pénzért el lehet adni egy ilyen sz*rt.

 
Időpont: 2012. május 2. 10:37 , Blogger Viki írta...

Köszi, tetszik ez a szó, hogy pöpec. :D Hát a felső szempillasorommal még nagyjából elégedett is vagyok, de az alsó elég szegényes. Nem is tudom, miért nem hallgattam rád, pedig már a múltkor is említetted a L'oreal spiráljait. A La Roche-nak hol lehet egyébként utánanézni, gyógyszertárban?

 
Időpont: 2012. május 2. 11:59 , Blogger Andi írta...

Ó hát a Maybelline el tud szállni a promó képekkel, az biztos :D Annó a volum express spirálok összes változatát is így reklámozták mint ezt, aztán azok sem érnek túl sokat. De persze én is vettem kettőt is, hátha :/

 
Időpont: 2012. május 2. 12:34 , Blogger Viki írta...

Hát az tuti, hogy eléggé szeretik megfotóboltolni a képeket. Én régebben próbáltam a Colossal Volume Express-t, az lényegesen jobb volt ettől. De ez... nem is értem, komolyan. :S

 
Időpont: 2012. május 2. 13:21 , Blogger sucika írta...

Hallgattál volna édesanyádra...

 
Időpont: 2012. május 2. 14:21 , Blogger Viki írta...

Igen, most jobban jártam volna. :)

 
Időpont: 2012. május 2. 15:37 , Blogger Zitu írta...

Teljesen egyetértek Veled!Én is ugyanezt a spirált vettem,össz-vissz 2x használtam...Ritka rossz,pedig eddig minden Maybelline spirállal amit használtam megvoltam elégedve!:)

 
Időpont: 2012. május 2. 15:55 , Blogger Viki írta...

Igen, a Colossal Volume nekem is jó volt. Hát én sem fogom ezt használni, az tuti. Nem tudom még mi lesz a sorsa, max. megmarad végtartaléknak. :S

 
Időpont: 2012. május 2. 16:05 , Blogger kéty^^ írta...

Én is terveztem megvenni (hálistennek h nem vettem meg) . .de most látom h ritka szar,a keféje se tetszik :DD
köszi a bejegyzést, :))

 
Időpont: 2012. május 2. 22:49 , Blogger Klau írta...

Én is majdnem így jártam, de illedelmesen megkérdeztem a dm-es biztonsági őrt (aki persze mindig a sminkes pultok mellett áll és szerencsére egy fiatal srác volt) hogy kipróbálhatom-e?! És meglepően azt a választ kaptam, hogy persze :D Amúgy nagy rejtély számomra, hogy mindenből van kint teszter, de a spirálokból miért nincs?!

 
Időpont: 2012. május 2. 23:00 , Blogger Viki írta...

Nagyon szívesen, jól tetted, hogy nem vetted meg, mert tényleg bűn rossz. :(

 
Időpont: 2012. május 3. 7:35 , Blogger Andrea írta...

Gondolom... :) Igazság szerint ez is ilyen véletlen a kezem ügyébe kerülő cucc volt mint a Pore Refiner, gondolhatod hogy nem vártam sokat egy dermokozmetikumok terén jeleskedő márkától :D Mondjuk furcsa, mert az alapozója is simán veri a legtöbbet, szóval tudhatnak valamit:D Csak gondolom nem elég giccses a csomagolása ahhoz hogy felfigyeljenek rá:D

 
Időpont: 2012. május 3. 14:50 , Blogger Viki írta...

Meg szerintem az is közrejátszik, hogy a legtöbb ember nem a gyógyszertárba megy szempillaspirált venni. :)

 
Időpont: 2012. május 4. 7:14 , Blogger Viki írta...

Szerintem elővigyázatosságból nincs kint a spirálokból teszter, nehogy az legyen, hogy valaki visszamegy reklamálni, hogy nah, elkaptam pl. egy kötőhártyát a spirálotoktól. A többi sminkcuccot ki lehet próbálni úgy is, hogy csak a kézfejedre viszed fel, de egy spirálnál ez már nem annyira megoldható.

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal