2012. május 9., szerda

Kívánságlistám nyárra




A minap láttam Ritánál egy bejegyzést, amiben azokat a dolgokat gyűjtötte össze, amiket a nyáron szeretne elérni/megvalósítani/beszerezni. Úgy gondoltam, hogy nekem is csinálnom kellene egy ilyen listát, már csak azért is, mert így talán még jobban le tudnám csökkenteni a felesleges költekezéseimet, másrészről pedig egy jó kis motiváció lenne a céljaim eléréséhez. Lássuk az én kívánságlistámat 2012 nyarára...

1., Szeretnék végre egy minőségibb parfümöt beszerezni. Most hétvégén a Douglasban 15% kedvezmény lesz jó néhány termékre, remélem lesz köztük olyan parfüm is, ami tetszik majd. Nem döntöttem még el 100%-ban, hogy melyiket fogom választani, de a legesélyesebb ez a Jimmy Choo parfüm. 




2., Régóta szerepel már a kívánságlistámon egy bézs szalmakalap, amit utcára is fel mernék venni. Van egy nagy, széles karimájú kalapom, de azt csak strandon használom. A H&M férfi részlegén láttam egy olyat, ami teszik, felvéve sem volt olyan rossz, de nem vettem meg, mert úgy voltam vele, hátha találok nőit is. 




3., Jó lenne beszerezni pár színes szoknyát is. A H&M honlapján már jó pár hete kinéztem magamnak egy azték mintásat, de eddig még nem találkoztam vele az üzletben. 




4., Szeretnék egy szép, matt, csillámoktól mentes narancsos-korallos-pinkes pirosítót. Eddig még csak drogériákban nézelődtem, de egy olyat sem találtam, amire azt mondtam volna, hogy na ez igen. Azért bízom benne, hogy létezik valahol egy ilyen, és hamarosan rá is találok, lehetőleg nem túl drágán.




5., Mostanában nagyon rá vagyok kattanva az ékszerekre. Nincs túl sok darabom belőlük, mert korábban egyáltalán nem hordtam őket, úgyhogy most szeretnék beszerezni néhányat. Amik nagyon tetszenek, azok a vastag arany karperecek és nyakláncok, de szeretnék egyszerűbb, visszafogottabb darabokat is. 








6., Ami a lista végén áll jelenleg, az egy okostelefon. Ezt csak akkor engedélyezem magamnak, ha sikerül végigdolgoznom a nyarat, és össze tudok gyűjteni annyi pénzt, hogy a telefon megvétele után is maradjon belőle. A döntés még itt sem végleges, ami szóba jött eddig az az Iphone 4, de egyelőre sajnálnék kiadni érte annyi pénzt. Ha ez a későbbiekben is így lesz, akkor marad a Samsung Galaxy Ace.





Nos, hát ezek azok a dolgok amiket, ha minden jól megy, szeretnék a következő néhány hónapban beszerezni. Örülök annak, hogy nem lett kilométer hosszúságú a listám, és tényleg csak azok a dolgok kerültek fel, amiket már régebb óta szeretnék a magaménak tudni. Remélem a szezon végére mindent ki tudok pipálni, de legfőképpen annak örülnék, ha tudnám magam tartani az elképzeléseimhez.

Nektek mi szerepel most a kívánságlistátokon? 

Címkék: , , ,

28 megjegyzés:

Időpont: 2012. május 9. 8:20 , Blogger Rita írta...

De örülök, hogy megírtad, én már parfümöt nem merek felírni idén már 3-at vettem :S:S de lehet majd mégiscsak bekúszik egy jlo miami glow a nyár közepén :):) nekem pont ilyen samsungom van, kb 40-50 ezer forint majdnem negyede az almának, én ugyan nem használom túl sokat max telefonálok de eddig tökéletesen szuperál :) jah és elég jó kis appok vannak androidra szóval szerintem kezdő okostelónak tök jó :) Narancsos korallos pirosítónak ajánlom neked a sleek termékeket mert egész kedvező 1400 forint egy darab, és praktikus tükrös csomagolás, nagy mennyiség és hihetetlen minőség párosul :)

Remélem neked is sikerül a lista és kérjük a beszámolókat ha valamit megszereztél!

 
Időpont: 2012. május 9. 8:46 , Blogger djkaty írta...

A karkötők nálam is a listán vannak most, a parfüm már tiltólistára került, mert túl sok van :-)

 
Időpont: 2012. május 9. 9:40 , Blogger Super Sweet írta...

Én is úgy szeretnék egy okostelefont. Csak tudom,hogy számomra teljesen felesleges, hisz 0-24ben itt ülök a számítógép előtt.

 
Időpont: 2012. május 9. 10:08 , Blogger Zitu írta...

Nálam jelenleg a kívánságlistám élén egy steppelt Mango táska áll:)

 
Időpont: 2012. május 9. 10:54 , Blogger dyna írta...

Talán az, h megtaláljam az ideális nappali krémet (vagy ha nem, akkor vegyek a Bioderma mellé egy arcra való Photodermet), egy tökéletes spirál (ami árban mondjuk a fele az épp beszáradó kedvencemnek, ez a Clarins és 7600 forint, nagy nehezen ráeszméltem, h felesleges kiadás:)), és idén nyárra végre megcsináltatom a dioptriás napszemüveget is. Tavaly leltem egy puma keretet, oda lettem érte, meg is vettem, de 72 ezer forintot nem voltam hajlandó kiadni érte. Idén viszont remélem egy barátnőm sógora olcsóbban kihozza... :) Igen, asszem igazából ez van a nagy kívánságlista élén és talán egyedül is.

Én úgy vélem, h felesleges trendmajmolás az Iphone, nem is feltétlenül butább egy sima okostelefon. Nekem 2 éve van xperia x10 minim, először nem szerettem, mert előtte 11 évig Nokiáim voltak, aztán megkaptam a pasitól ezt a Sony-Ericssont, pár nap után rájöttem, h csuda jó. Az andorid szuper dolog, rengeteg applikáció van már ugyanúgy (épp a minap néztem, h az ájfónos menő Intagramm is letölthető már).
Jah és igazán drága parfümöm még nekem sem volt, eddig sosem vágytam rá. Lassan 3/4 éve viszont oda vagyok egy itthon még alig kapható Givenchy-ért, nah lehet, h az is listás még... :))

 
Időpont: 2012. május 9. 11:06 , Blogger Viki írta...

Nekem mindig csak 1-2 parfümöm van egyszerre, és azok is alacsony árkategóriásak. Eleinte mindegyiknek jó az illata, de idővel olyan pacsulinak tűnik az összes (kivétel a Mexx szürke dobozos gyümölcstea illatúja, azt soha nem tudnám megunni). Már egy ideje amúgy is motoszkált a fejemben, hogy jó lenne végre egy "igazi" parfüm, úgyhogy pont jól jött a Douglas akciója. :)

Örülök, hogy írtál az Ace-ről, mert ezzel megerősítettél abban, hogy tökéletes választás lenne kezdésnek. Fórumokon már olvasgattam egyébként róla, és egy páran írták, hogy gyakran belassul, meg, hogy 2 hetente frissíteni kell, és, hogy néha a wifi is befagy rajta. Te ilyeneket nem tapasztaltál? Mondjuk szerintem ezek inkább azoknál fordulhatott elő, akik 0-24-be játékra használták, nekem pedig nem arra kellene.

Ezeket a Sleek pirosítókat mindenképpen megnézem majd, egy palettám már amúgy is van tőlük, és azzal nagyon elégedett vagyok.

Természetesen lesz beszámoló is, ha valamit sikerül kipipálnom. :)

 
Időpont: 2012. május 9. 11:09 , Blogger Viki írta...

Úgy látszik a parfüm többeteknél is előjön, mint tiltólistás darab. :)Én amúgy ilyen egyszerűbb karkötőket ebayről fogok rendelni, pár száz forintért már nagyon szép darabokat lehet kapni.

 
Időpont: 2012. május 9. 11:10 , Blogger Viki írta...

Hát akkor végül is tényleg nem nagyon tudnád kihasználni.

 
Időpont: 2012. május 9. 11:11 , Blogger Viki írta...

Remélem sikerül majd magadévá tenned. :)

 
Időpont: 2012. május 9. 11:14 , Blogger Andrea írta...

Az iPhone állítólag tényleg jó - annak aki ki tudja használni:D Mondjuk én nagyon magasról teszek az okostelefonokra, telefonálni lehessen rajta, annyi bőven elég:D Apának van iPhoneja és minden túlzás nélkül még kézbe se vettem. Szóval szerintem iPhonet akkor érdemes ha tényleg kihasználod, és mondjuk nem csak az Instagram miatt:D Bár az van már Androidra is.

Parfüm... Jaj. A Jimmyt én is szerettem volna egy ideig, de aztán az Oh Lolat vettem helyette és úúúgy örülök! Bár nekem most is van egy fél oldalnyi listám de szerintem az Agent Provocateur lesz a kövi...

És szoknya: gondolom tuti találkoztál már vele valahol, de Bershkában van 2000ért ilyesmi.

Karkötők: h&m-ben minden van kb amiről képet raktál ki:D Én is majdnem megvettem egy csomót szerencsére időben rájöttem hogy úgysem hordanám őket. Zarában van egy pasztell nyaklánc amin nagyon gondolkodom annak ellenére hogy bizsu:D Douglas... Müllerben meg 20% lesz Joy Napokon:) Direkt be sem mentem az utóbbi időben, majd akkor megveszek mindent!:D

Egyébként nekem most kb csak Zara cipőkből áll a kívánságlistám (mily meglepő:D), meg persze totál szükségtelen ezredik parfüm, alapozó, rúzs, ilyesmik:D

JA! Amiért elkedztem írni a kommentet...:D Sleeknek van ilyen barackos csillámmentes pirosítója, valami peach neve van

 
Időpont: 2012. május 9. 11:24 , Blogger Viki írta...

Most a Biodermára is lesz 20% kedvezmény a Joy napokon. Ezen a linken megtalálod az akcióban résztvevő patikákat: http://biodermapatika.hu/bioderma/akcios_patikakereso.php.
Én is gondolkodtam egy újabb doboz pore refiner beszerzésén, de végül arra jutottam, hogy mivel még a felét sem használtam el az előzőnek, nem költök rá feleslegesen.

A szempillaspirál hadjáratot egy időre felfüggesztettem a legutóbbi illegális csalódás után.

Az Iphone azért került szóba, mert szerintem azzal jó pár évig ellennék úgy, hogy nem kellene cserélni. Eddig mindig olcsóbb készülékeket választottam (most pl. egy Alcatelem van) de azok nagyjából 2 év alatt mindig felmondták a szolgálatot. :S Bár az ár szerintem nagyobb részben a nevet és nem a tudást tartalmazza az Iphone esetében.

 
Időpont: 2012. május 9. 11:28 , Blogger Unknown írta...

Láncok és karkötők nekem is fent vannak a wishlistemen :) Én a netes rendelős témában új vagyok, eddig csak vateráztam, viszont nemrég elkészítettem a paypal fiókomat és azt hiszem megtámadom az asos oldalt :) A minap sikerült beszereznem egy Michael Kors replikát, az eredetire még gyűjtenem kell...úgy 5 évig kb :D Szuper a bejegyzés Viki, imádom a blogot! :)

 
Időpont: 2012. május 9. 11:33 , Blogger Viki írta...

A Bershkás szoknyát már láttam pár helyen, de 1) ez a H&M-es nekem jobban tetszik :D, 2) hozzám legközelebb Debrecenbe van Bershka, annyit pedig nem akarok utazni miatta. Persze ha arra járok azért azt is megnézem majd :D

Az ékszereket már láttam a H&M honlapján, de Miskolcon egy darab sem volt belőlük. :S Ha most sem lesz, marad az ebay, ott is láttam jó pár változatot.

Zara... szintén Debrecen, pedig tényleg nagyon szép cipőik vannak. Bár szerencsére nekem most a cipellő nem szerepel a listán (kivételes alkalom :D)

Sminktermékek terén pedig végre elértem azt a szintet, hogy úgy érzem a pirosítón kívül mindenem megvan. Nem gondoltam volna, hogy valaha ezt is ki tudom majd jelenteni, pedig szerintem most sincs nagy készletem. :D

 
Időpont: 2012. május 9. 11:51 , Blogger Rita írta...

Néha belassul ha túl sok program fut, wifivel soha nem volt gondom, néha lefagy egy egy program de ez kb havonta egyszer fordul elő, és hát igen azokat a programokat amiket letöltesz azokhoz jönnek a frissítések de ha beállítod hogy legyen autómatikus akkor erre se lesz gondod. A kijelzőjét nem lehet összekarcolni (nah jó késsel lehet, de pl kulcs meg ilyenek a táskában nem bántják) könnyű, jól fényképez ahhoz képest hogy telefon, könnyű kezelni, érintőkijelzővel tökéletesen elégedett vagyok.

Az alma jó ha minden másod is az, tehát mac... de szerintem egy kicsit (nem is kicsit) túl van árazva :)

De igazából az a fontos, hogy tetszen neked, bár lehet mire megveszed az ace-t a nagyobb testvérei is ugyan ebben az árkategóriában lesznek és akkor választhatsz egy olyat ami még is csak jobb lesz :)

 
Időpont: 2012. május 9. 13:49 , Blogger Mesi írta...

Szuper lett a lista, minden nagyon tetszik! A H&M szoknya nekem is vágyam, Debrecenben már kapható, és a hozzá tartozó bustier is jól jönne :)) Majd írd meg, sikerült-e beszerezni őket! Puszi:
Style and Blog Mesi

 
Időpont: 2012. május 9. 14:29 , Blogger Zenzen írta...

Szupi kis lista! nekem is vannak ilyesmik a wishlistemen :)

 
Időpont: 2012. május 9. 20:47 , Blogger Viki írta...

Úgy tűnik, hasonló az ízlésünk. :) A bustier nekem is nagyon tetszik, de szerintem nem lenne bátorságom felvenni. :D Mindenképpen írok, ha sikerült beszereznem valamit. :)

 
Időpont: 2012. május 9. 20:50 , Blogger Viki írta...

Ezen én is gondolkodtam, hogy mire odakerül a sor, hasonló árban talán tudnék venni már egy komolyabbat is. Azért köszönöm, hogy írtál a saját tapasztalataidról, ezeket mindenképpen figyelembe fogom venni a döntésnél. :)

 
Időpont: 2012. május 9. 20:54 , Blogger Viki írta...

Ha egyszer belekezdesz a netes vásárlásra, nem fogod tudni abbahagyni, ez tuti. :D Legalábbis én így voltam vele. A legelső ebayes rendelésem egy 7 db-os ecsetkészlet volt még vagy 3-4 éve, kb. 700 Ft-ba került, úgy voltam vele, ha mégsem küldik le, akkor sem dobok ki túl nagy összeget az ablakon. Szerencsére épségben ideért, és azóta szinte függővé váltam. :)

A kedves szavakat pedig nagyon szépen köszönöm, igazán jól esik ezt hallani. :)

 
Időpont: 2012. május 9. 20:55 , Blogger Viki írta...

Remélem Neked is sikerül mindent beszerezni, amit szeretnél. :)

 
Időpont: 2012. május 9. 23:01 , Blogger JanetBlonde írta...

Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

 
Időpont: 2012. május 9. 23:02 , Blogger Zsatti írta...

Az Europeumban lévő H&Mben miyntha láttam volna ilyen szoknyát tegnap :) Ha lesz lehetőséged felmenni, akkor én azt ajánlom. Pirosítóra pedig az Essence Silky Touch pirosítójának a Secret-it girl nevű árnyalatát ajánlom, bár nem tudom, neked az mennyire számít csillámosnak, az én értékrendemen minimális ( ha a karomra viszem fel a színt, látszik a csillám, viszont az arcomon nekem nem. Amúgy én is nagyon szeretnék ilyen arany,ezüst karkötőket, meg van ilyen hajgumi is, az is kéne :D

 
Időpont: 2012. május 10. 21:07 , Anonymous Névtelen írta...

Szia! Épp ma voltam a miskolci H&M-ben és láttam azokat az ékszereket, amelyeket szeretnél megvásárolni :)

 
Időpont: 2012. május 10. 21:42 , Blogger Viki írta...

Óhh, ez nagyon szuper, köszönöm, hogy írtál. :D A szoknyát nem láttad véletlenül? :)

 
Időpont: 2012. május 11. 12:26 , Anonymous Névtelen írta...

Nem találkoztam vele, de lehet, hogy nem figyeltem elég jól. :) Én most blúzokra vadásztam, haza is jött velem 5 darab :D

 
Időpont: 2012. május 11. 12:28 , Anonymous Névtelen írta...

Egyébként sajnos sok olyan darab van, amit a miskolci üzletbe nem is hoznak, csak a még ennél is nagyobb üzletekbe (Pest, Debrecen stb.). Ez nekem is okozott már nem egyszer szívfájdalmat. :(

 
Időpont: 2012. május 11. 22:45 , Blogger Viki írta...

Hát ez most rosszul érintett. Sebaj, június elején úgyis megyek Debrecenbe, hátha akkorra marad még belőle nekem is valami. :) Annak azért örülök, hogy Neked sikeresen zárult a "vadászat". :D

 
Időpont: 2012. május 11. 22:47 , Blogger Viki írta...

Hát sajna az nekem még messzebb van, mint Debrecen. :S A hajgumit én is láttam, és tényleg nagyon szép. Gondolkodtam rajta, hogy vegyek-e, de egyelőre még nem szeretnék hosszú hajat, úgyhogy végül nem vettem meg. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal