2012. május 4., péntek

Havi kedvencek - Április




Nagyon hamar eltelt ez a hónap, ahogyan az utóbbi jó néhány is. Végre megérkezett az igazi jó idő, amit én már annyira vártam, most már tényleg előkerülhetnek a lenge, színes ruhadarabok a szekrény mélyéről. Szerencsére a költekezéseimet is sikerült visszafognom a korábbi hónapokhoz képest, de azért így is bővül egy-két újdonsággal a repertoár. Főleg ruhák terén újítottam be, smink és szépségápolási fronton úgy éreztem, mindenem megvan, ami kell (na jó, azért a pelyhes lakkokért folytatott hadjáratom nem volt semmi). Ebben a hónapban nagyon lusta voltam a sminkelést tekintve, és szinte az arcpakolásokat is teljesen elhanyagoltam, ez a bőrömön meg is látszik. Néhány termék viszont abszolút kedvenccé nőtte ki magát, őket szeretném most bemutatni Nektek.


Kedvenc arcápolási termék: Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel


A Glamour napokon sikerült beújítanom 2 utazó szettet is a Clinique 3 lépéses programjából. Sok pozitív és negatív vélemény kering a 3 lépésesről, nekem szerencsére bevált. A csomagból ezt a hidratálót szeretem a legjobban, mert könnyű az állaga és nem nehezíti el az arcbőrt, mégis nagyon jól hidratál. 


Kedvenc testápolási termék: The Body Shop mangós testvaj


Utálom a testápolókat, mert mindig olyan érzésem van, hogy a bőröm nem tud tőlük lélegezni, főleg ilyenkor, a melegebb időkben. A kezem viszont elég gyakran kiszárad, így azt szorgosan szoktam kenegetni. A hónap kedvence ez a mangós testvaj volt a The Body Shop-tól. Hihetetlen az illata, semmi mű hatás, csak a tiszta mangó illat, ha tehetném egész nap csak szagolgatnám. Sajnos már elég kevéske van benne, úgyhogy már nem használom minden este, csak SOS helyzetekben. 


Kedvenc hajápolási termék: Toni & Guy mélyhidratáló kondicionáló


Aki már régebb óta olvas, az tudja, hogy hajápolás terén nem vagyok hajlandó változtatni a jól megszokott rutinomon. Eléggé vékony szálú a hajam, és sajnos időnként elég erősen elkezd(ett) hullani, ezért nagyjából fél éve már kifejezetten csak hajhullás elleni termékeket használok. A legjobban a Bánfi sampon és hajszesz együttes használata vált be, igaz, hogy elég büdös (a hajszesz), de a cél érdekében bármit. Lekopogom, de azóta szinte egyáltalán nem hullik a hajam, fésülködés, hajmosás során is max. 2-3 száltól kell könnyes búcsút vennem, de ez szerintem normális. Hajbalzsamot persze minden hajmosásnál használok, áprilisban a Tony & Guy mélyhidratáló kondicionálója volt a kedvencem, nagyon kevés kell belőle (nagyjából 2-3 pumpányi), és elképesztően fényessé varázsolja a hajat. Arra viszont nála is (mint ahogyan a legtöbb balzsamnál) figyelni kell, hogy a hajtőre ne kerüljön belőle, mert elég hamar zsíros hatást kelt.


Kedvenc körömlakk: Essence 08 Night in Vegas


A hónap kedvenc körömlakkja egyértelműen az Essence pelyhes lakkja volt, soha életemben nem jártam még ennyit semmi után sem. De egyértelműen kijelenthető, hogy megérte a sok utánajárás, mert egy fantasztikus lakkról van szó. Bármilyen egyszerű manikűrt nagyon könnyen fel lehet vele dobni, és ahogy azt már itt is láthattátok, nem csak a körmök díszítésére lehet használni. A biztonság kedvéért 2 üveggel is beszereztem belőle, de ha elfogy, biztosan újra fogom vásárolni. 


Kedvenc rúzs: Etude House VIP Girl RD104 Wanna be red


Azt hiszem, lassan kijelenthetem, hogy alapozó nélkül hamarabb elindulok otthonról, mint rúzs nélkül, ez azért nagy szó nálam. Korábban inkább csak visszafogott színeket használtam (pl. Lancome Love it), most viszont már szívesen nyúlok az élénkebb színekért is. Lehet, hogy az időjárás teszi, de most bátran ki merek menni az utcára egy ilyen pirosas színnel a számon. A hónapban az Etude House Wanna be red volt az abszolút favorit, ezen a képen nem annyira látni az igazi színét, itt viszont megnézhetitek, hogyan néz ki használat közben. 


Kedvenc pirosító: MAC Dame


Lassan már másfél éve megvan ez a pirosító, de még mindig alig látszik, hogy fogyott volna belőle, pedig azért pusztítottam rendesen. Nem olyan durva a színe, épphogy csak egy egészséges színt ad az arcnak, de nagyon jól építhető, szóval erőteljes végeredményt is el lehet vele érni. Ami miatt a fő kedvencemmé vált, az az, hogy nincsenek benne csillámok, és végre nem nézek úgy ki, mint egy diszkógömb. 


Kedvenc szempillaspirál: Nivea Lash Elastic


A Hello Moday-től rendeltem ezt a spirált még Februárban, itt már olvashattatok róla bővebben is. A kommenteket látva, nem igazán nyerte el a tetszéseteket, mert nem csinál látványos pillákat. Ez tény, de én ennek ellenére nagyon megszerettem. Szerintem egy nagyon jól használható mindennapi spirál; a visszafogott, természetes sminkekhez tökéletes. Ami különösen tetszik benne, hogy nagyon könnyű lemosni nedves törlőkendővel, így esténként nem kell azon aggódnom, hogy hány szempillát fogok elveszíteni arctisztítás közben. 


Kedvenc ruhadarab: Korall ing


A hónap kedvenc ruhadarabja egyértelműen ez a korall színű ujjatlan ing. A kedvenc turimból való, és itt már láthattátok felvéve is. Imádom a színét, az anyagát, az esését, egyszerűen tökéletes. 


Kedvenc film: Amerikai pite 4. A találkozó


Az összes részét láttam már az Amerikai pitének, de eddig ez tetszett a legjobban. A barátommal szinte végigröhögtük az egészet, óriási, néhol elmebeteg poénok vannak benne, de éppen ezért jó. Én mindenkinek ajánlom legalább egyszer megnézni.


Kedvenc zene: DJ Antoine - Welcome to St. Tropez


A TOP 5 edzős zenémbe is benne van, szerintem nálam ez lesz a nyár slágere. Imádom nézni a videoklipet is, mert kicsit olyan, mintha éppen nyaralnék... ahh, de jó lenne, ha már ott tartanánk. 


A hónap legnagyobb csalódása: Maybelline Illegal length szempillaspirál. 


Itt már olvashattatok róla bővebben. Nos hát azóta sem sikerült megszerettetnie magát velem, az utóbbi időben ez az a termék, ami a legnagyobb csalódást okozta. Még mindig nagyon bánom, hogy megvettem, és továbbra se tudom senkinek sem ajánlani a megvételét.

Nekem ezek voltak az áprilisi kedvenceim. Az utolsó kivételével (Miss illegalitás szempillaspirál) bátran ajánlom őket Nektek is, mert nagyon szuper termékekről van szó. Az persze, hogy nekem bevált valami, nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenkinek jó lesz, de támpontként mindenképpen megéri vetni rájuk egy pillantást.

Kíváncsi vagyok, hogy Nektek mik voltak a kedvenceitek az elmúlt hónapban. Ezek közül esetleg használtátok már valamelyiket?

Címkék: , , , , , , , ,

10 megjegyzés:

Időpont: 2012. május 4. 8:37 , Blogger Neon Rider írta...

Szia! Sajnálom,hogy a szempillaspirál csalódást okozott. Próbáld eladni.. lehet másnak "megfelel",és a bejött pénzből,tudsz venni másikat.

 
Időpont: 2012. május 4. 12:24 , Anonymous Névtelen írta...

Szerintem azt írta h. NEKI tetszik.

 
Időpont: 2012. május 4. 12:25 , Anonymous Névtelen írta...

A Níveára értettem bocsi, még nem értem a termékek végére.

 
Időpont: 2012. május 4. 14:16 , Blogger Viki írta...

A Nivea az nekem bejött, a Maybelline már kevésbé. Az az igazság, hogy nem lenne bőr a képemen rásózni ezt a sz.rt valakire pénzért. Lehet, hogy inkább elajándékozom.

 
Időpont: 2012. május 4. 16:27 , Blogger Zitu írta...

Nézz be hozzám,vár ott Téged valami!:)
http://zituublogja.blogspot.com/2012/05/viragok-es-dijak.html

 
Időpont: 2012. május 5. 0:57 , Blogger kéty^^ írta...

Welcome to St.Tropezt még múltév nyáron volt nagy kedvencem , de most hogy itt meghallgattam újra megtetszett :D

 
Időpont: 2012. május 5. 7:17 , Blogger Viki írta...

Az már olyan "régi" szám? Én pár hete hallottam először. :D

 
Időpont: 2012. május 5. 7:18 , Blogger Viki írta...

Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :)

 
Időpont: 2012. május 5. 20:35 , Blogger djkaty írta...

Szia! Díjat kaptál tőlem, kérlek, vedd át:
http://djkatybeauty.blogspot.com/2012/05/dijakat-kaptam-1-resz-liebster-dij.html
:-)

 
Időpont: 2012. május 8. 7:31 , Blogger Viki írta...

Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal