2012. március 11., vasárnap

Chanel Peridot dupe - She 317

Még a 2011-es őszi/téli szezon limitált darabjaként jelent meg a Chanel Peridot nevű lakkja, amit hatalmas felhajtás övezett már a kezdetektől fogva. Az óriási eladási számokat látva hamarosan a többi körömlakkgyártó cég is úgy döntött, megpróbálkozik valami hasonlóval. Eleinte az olyan nagy márkák dobták piacra a saját peridotjukat, mint az OPI vagy a China Glaze, pár hónappal a megjelenést követően, pedig már a drogériák polcain is megtalálható ezt a nagyon különleges árnyalat. 

Én eleinte csak legyintettem rá, úgy voltam vele, hogy szép- szép, na de 5-6 ezer forintot nem vagyok hajlandó kiadni egy körömlakkért. A minap azonban, amikor megpillantottam a DM-ben a pénztárcabarát verzióját, egyből elvarázsolt az ezernyi színével, és úgy döntöttem, hogy megveszem. Élőben ugyan nem volt alkalmam megcsodálni a Chanel lakkját, az viszont egyértelműen kijelenthető, hogy képek alapján a She verziója megszólalásig hasonlít rá.

A színe szinte meghatározhatatlan, attól függően változik, hogy a fény milyen szögben éri. Szerintem ez az a tulajdonsága, ami miatt ennyire lenyűgöző, és amiért ilyen sokat keresik. Alapjában véve egy zöldes arany színről van szó, ami a széleken átmegy pávakékbe. Engem leginkább a benzinre emlékeztet. Tipikusan az a lakk, amiről ha száz fényképet készít az ember, kis túlzással, mind a száz különböző lesz. Ezért most a korábbiakhoz képest több képet fogok mutatni róla, hogy a lehető legtöbb "arcát" megcsodálhassátok. Az első öt kép közvetlen napsütésben, míg az utolsó kettő árnyékban készült.










Maga a lakk nagyon gyorsan szárad, és a fedése is jónak mondható, 2 rétegben van fent a körmeimen. Az ecsete elég nagy ahhoz, hogy szépen lehessen vele dolgozni, viszont szerintem túl sok festéket vesz fel egyszerre, úgyhogy alaposan le kell húzni az ecsetet használat előtt. Tartósságról egyelőre nem tudok nyilatkozni, mert még csak 1 napja van a körmeimen, de a későbbiekben ezt mindenképpen pótolom majd. 

Összességében nagyon örülök, hogy megvásároltam ezt a lakkot, mert tényleg egy nagyon különleges színt kaptam. A mennyiség hatalmas, 10 ml, amit szerintem az életben nem fogok elhasználni, és az ára is baráti (899 Ft),  az eredetihez képest legalábbis biztosan. 

Nektek tetszik ez a szín?  Mi a véleményetek a dupe termékekről?

Címkék: , , , ,

4 megjegyzés:

Időpont: 2012. március 13. 0:05 , Blogger Andrea írta...

yaaay köszi, nagyon gondolkostam rajta, de ennyiért nem kérdés, ma be is szereztem gyorsan:D

 
Időpont: 2013. április 7. 13:42 , Blogger IsaBella írta...

Nekem egyik nagy kedvencem ez a lakk! Egyszerűen imádom! :)

 
Időpont: 2013. április 8. 7:37 , Blogger Viki írta...

Nagyon szívesen. :D

 
Időpont: 2013. április 8. 7:38 , Blogger Viki írta...

Én is szeretem, bár ahhoz képest nem túl gyakran kerül elő. Mindig van egy aktuális kedvenc, ami háttérbe szorítja. :D

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal