2012. február 22., szerda

Napi köröm - Disco pink

Már egy jó ideje rá vagyok kattanva a csipkére, mind ruhában, mind körömben. Ezért nagyon boldog voltam tegnap, amikor megérkezett az Ebay-ről rendelt csipke körömmatricám. Az elképzelés már megvolt, úgyhogy ma gyorsan el is készítettem. A főszerepben a Maxfactor Nailfinity 704-es Disco pink árnyalata és természetesen a csipke matricák. 


Ő volt az elképzelés


Ő pedig a megvalósulás




Nektek hogy tetszik?

Címkék: , , , ,

9 megjegyzés:

Időpont: 2012. február 22. 14:29 , Blogger Nóra írta...

aww,nagyon jó lett! :)

 
Időpont: 2012. február 22. 15:25 , Blogger Viki írta...

Köszönöm szépen. :) Bár az eredeti jobb, szerintem azt körömnyomdával készítették, mert nem látszik rajta, hogy kidomborodna.

 
Időpont: 2012. február 24. 13:39 , Blogger Andrea írta...

ah, nagyon szép:) nekem ehhez nincs türelmem sajnos...:( persze egy cipot kirakni kövekel meg van:D de ha még tervezed ezt ujracsinalni, megneznem bezs alappal is:)

 
Időpont: 2012. február 25. 11:55 , Blogger Viki írta...

Láttam a cipődet, egy álom, még így félkész állapotban is. Nekem szerintem ahhoz nem lenne elég lelkierőm. :D Mindenképpen tervezek még ilyen csipkés körmöket, de most valami visszafogottabb verzióban. A bézs nem is rossz ötlet! :)

 
Időpont: 2012. május 1. 15:18 , Blogger paccanto írta...

én szerintem tudok tippet adni h az eredeti képen mivel van csinálva. az essence-nek vannak ilyen új "zselé hatású" matricái, nemtom h láttad-e őket, egész körmös áttetsző matrica, amire különböző minták vannak nyomva (én leopármintásat vettem de szemeztem a csipkéssel is). 500ft-ért vettem müllerbe, sztem nem drága dolog, nagyon tetszett és jó volt, az egyetlen hiba amit elkövettem, h nem volt még jól megszáradva a körmöm amikor feltettem így elég hamar elkezdett lejönni. h ezt legközelebb elkerüljem másnap fogom rárakni a matricát, addigra tuti megszárad eléggé a körömlakk (nekem hajlamos még aznap este is párna hatására elkenődni -.-). remélem tetszeni fog, és hasznos "tanács" :)

 
Időpont: 2012. május 1. 18:42 , Blogger Viki írta...

Húúú, ez nagyon jól hangzik. És ez a zseléd dolog amúgy tartósabb mint az a fóliás megoldás? Csak mert én azt még feltenni sem tudtam normálisan, egyből kezdett leválni a széleken. :S Ha tényleg ilyen jó ez a zselés matrica, akkor én is beruházok egyre. :)

 
Időpont: 2012. május 26. 18:35 , Blogger paccanto írta...

hát, igazából zselé hatású, szal ugyan úgy matrica:/ nade, megvettem a csipkéset is, azt másnap raktam fel. ez már tovább tartott, az összes körmömön kb 2 napig bírta a középső és gyűrűs ujjamon nem is tudom... 4-5 nap után kezdtem el én lekapargatni xD sajnos hajlamos vagyok a körömlakkot meg ezeket lerágcsálni a kezemről, ami elég undi szokás, kezdem leszokni róla :D szóval... döntsétek el, h sztetek jól bírta-e ahhoz képest h matrica :D mondjuk hozzá kell tennem hosszú volt az éjszakám, szóval ahoz képest sztem jól bírta és nagyon jól nézett ki még úgyis, h csak a gyűrűs ujjamon volt ;)

 
Időpont: 2012. május 26. 18:37 , Blogger paccanto írta...

ja, de ha kell, van zselé hatású körömlakkom is, azt viszont tényleg ajánlom, több mint 1 hétig bírja vele a körömlakk :) (az egyetlen bajom, ami nemtom h sikerül mindig bnőm teljesen kivan rajtam h mit csinálok, mt neki soha nem olyan), h ilyen kis bubis lesz, de főleg a jobb kezemen lesz mindig olyan. de a körömlakk életét meghosszabbítja! :)

 
Időpont: 2012. május 28. 7:10 , Blogger Viki írta...

Hát akkor ez is inkább ilyen egy alkalmas dolog. Ismerős egyébként ez a buborékosodás, nálam az Essence XXL nail thickener-től buborékosodik be minden a körmömön. :S

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal