2012. február 27., hétfő

Boldogságom határtalan - Csomagom érkezett

Ma nagyon jó napom van, hiszen 2 csomagot is megkaptam végre, amiket már nagyon vártam. Őket szeretném most megmutatni Nektek! :)



Az első csomagban az Ebay-ről rendelt OPI Texas kollekciója lapult, amit azért vártam ennyire izgatottan, mert még soha nem próbáltam korábban OPI lakkot, és nagyon kíváncsi voltam rájuk, hogy tényleg olyan jók-e, mint ahogyan azt nagyon sokan mondják.




A négy kicsike (tényleg azok, mert mindössze 3,75 ml lakk van egy-egy üvegben) balról jobbra: Austin-tatious Turquoise, I Vant to Be A-Lone Star, Do You Think I'm Tex-y? és végül de nem utolsó sorban a RapiDry Top Coat fedőlakk. Mindegyiknek nagyon különleges színe van üvegen keresztül is, és ami még nagyon tetszik bennük, az a nevük, olyan kis viccesek. :)




A másik csomagot, ami ma érkezett, a Hello Monday webshopjából rendeltem. Pontosan két hete olvastam erről az áruházról először, Suzie blogján, és rögtön felkeltette az érdeklődésemet. Az oldal hasonlóképpen működik, mint a Brands.hu, korlátozott ideig vannak meghirdetve a különböző felső kategóriás termékek, amiket a bolti ár töredékéért vásárolhatunk meg. Az akciók hétfőtől- hétfőig tartanak, bár én azt vettem észre, hogy hét közben is bővítik a kínálatot. A vásárlás végén választhatunk, hogy személyesen szeretnénk-e átvenni a rendelést, vagy pedig utánvéttel. Mivel vidéki vagyok, az utánvét mellett döntöttem (nem mintha lett volna más választásom), ami 1.500 Ft-ba kerül. A webáruház ígérete szerint 5-7 nap alatt kiszállítják a csomagot, hát nálam ezt a határidőt nem tudták tartani, hiszen 2 hét alatt ért ide a rendelésem, de a hihetetlenül alacsony ár kárpótol a várakozásért. :) Első nekifutásra 4 termék került a kosaramba, a Lancome 133-as Amoureuse rúzsa, a Chanel 82-es Paparazzi rúzsa, továbbá egy Chanel 11 Scintillance Twinkle szájfény és egy Nivea Lash Elastic vízálló szempillaspirál.

A termékekről folyamatosan hozom majd a teszteket. Ha esetleg van olyan, amelyik különösképpen érdekel Titeket, akkor írjátok meg, és azt a sor elejére veszem. :)

Címkék: , , , , ,

5 megjegyzés:

Időpont: 2012. február 27. 21:35 , Blogger Klau írta...

Szia!

Tök jó a blog, most találtam rá, de jópár bejegyzést sikerült már végigolvasnom :) Ami felkeltette a fantáziámat az Nars pirosító, tudsz abban segíteni, hogy hol tudnék olyat vásárolni? Köszönöm előre is! Klau

 
Időpont: 2012. február 28. 8:48 , Blogger Viki írta...

Szia!

Örülök neki, hogy találtál érdekes témákat a blogon. :) A Nars pirosítóval kapcsolatban sajnos nem igazán tudok segíteni, hogy személyesen hol tudnál vásárolni. Ha a netes vásárlás nem okoz Neked problémát, akkor a strawberrynet oldaláról tudsz rendelni, ott elég bőséges a választék, és biztos, hogy eredetit kapsz. :)

 
Időpont: 2012. március 29. 11:02 , Blogger Judit írta...

Szia!

Jó kis poszt lett.
Sok érdekes dologról írsz.

A Nivea Lash Elastic vízálló szempillaspirál nagyon érdekel,hogy mit tud.
Várom róla a tesztet. :)

 
Időpont: 2012. március 29. 13:18 , Blogger Viki írta...

Szia. Köszönöm a kedves szavakat. Ha érdekel, akkor mindenképpen fogok írni a spirálról egy bejegyzést. :)

 
Időpont: 2012. március 30. 13:49 , Blogger Judit írta...

Rendben köszönöm. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal